насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....
насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....
Карло, котушки не називається опір,я знаходжу їх більше для fiat bmw, наприклад,
Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% це і для fiat
Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw
насправді mercedes не знаходжу їх..
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:22
Хлопці, спасибі всім, але я вже зробив так, ці тести, проблеми, ke автомобіль nn визнає-й? у kiave насправді nn він навіть пульт дистанційного керування x kiusure в makkina cn kiave від портфеля йде в рух, але не маючи клавіші у мене закривається
випробування котушки і хороша річ, але якщо чіп nn йде він мало, навіть я sn закуповуються ключів від агент з продажу металобрухту, і я провів компоненти d пам'яті в інших kiavi але нічого d факт, безумовно, ви ? видалив транспондер в чіп
kiedevo, якщо можна було зробити ключ від портфеля kiave всі ефекти і, відкривши його, ввівши компоненти, відкриття і закриття
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:23
ні, тому що ключ від портфеля ? тільки в надзвичайній ситуації, я пропоную вам зробити dagnosi в дилерській, так ви можете встановити, якщо це дійсно залежить від ключа, або якщо ? проблема dell' ezs, дилерської має в діагностичній програмі конкретної перевірки, так і для ключів, ezs.
я просто ніколи не чув, я думаю, ch? ще друзі на форумі можуть це підтвердити...
хлопці makkina майже 20 років ? 98 мій батько придбана нова я думаю, ke всі ці роки у нього фактів відкриття ? закрити