Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    насправді...він сказав, щоб полегшити колеги!!!!але я сумніваюся, що ви перебуваєте ..на fiat ne обмін на centanaia і ті знаходяться!!
    Citazione Спочатку Написав zullo Visualizza Messaggio
    насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Сайт дуже відомий, має їх..
    ne або розетки для декількох автомобілів, але не для mercedes..
    мені доводилося витрачати для Renault і Bmw..
    cinqueturbo, я хочу сказати, на сайті подивитися? c'? mercedes так я купую їх..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    cinqueturbo, я хочу сказати, на сайті подивитися? c'? mercedes так я купую їх..
    До намагалися зробити пошук з рекомендаціями від наших друзів?
    я кажу так тому, що? для мерседес або перевірив пошту...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    у bobbina ви kiama опір!!!
    Карло, котушки не називається опір,я знаходжу їх більше для fiat bmw, наприклад,
    Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% це і для fiat
    Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw

Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    До намагалися зробити пошук з рекомендаціями від наших друзів?
    я кажу так тому, що? для мерседес або перевірив пошту...
    насправді mercedes не знаходжу їх..
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:22

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Хлопці, спасибі всім, але я вже зробив так, ці тести, проблеми, ke автомобіль nn визнає-й? у kiave насправді nn він навіть пульт дистанційного керування x kiusure в makkina cn kiave від портфеля йде в рух, але не маючи клавіші у мене закривається

випробування котушки і хороша річ, але якщо чіп nn йде він мало, навіть я sn закуповуються ключів від агент з продажу металобрухту, і я провів компоненти d пам'яті в інших kiavi але нічого d факт, безумовно, ви ? видалив транспондер в чіп

kiedevo, якщо можна було зробити ключ від портфеля kiave всі ефекти і, відкривши його, ввівши компоненти, відкриття і закриття
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:23

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    ні, тому що ключ від портфеля ? тільки в надзвичайній ситуації, я пропоную вам зробити dagnosi в дилерській, так ви можете встановити, якщо це дійсно залежить від ключа, або якщо ? проблема dell' ezs, дилерської має в діагностичній програмі конкретної перевірки, так і для ключів, ezs.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    чи знаєте ви, що в mercedes кажуть, що після визначає відкриття і kiusura ключ слід замінити ..мені сказав один мерседес ...kiakkiere чи є реальні факти????
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    Хлопці, спасибі всім, але я вже зробив так, ці тести, проблеми, ke автомобіль nn визнає-й? у kiave насправді nn він навіть пульт дистанційного керування x kiusure в makkina cn kiave від портфеля йде в рух, але не маючи клавіші у мене закривається

випробування котушки і хороша річ, але якщо чіп nn йде він мало, навіть я sn закуповуються ключів від агент з продажу металобрухту, і я провів компоненти d пам'яті в інших kiavi але нічого d факт, безумовно, ви ? видалив транспондер в чіп

kiedevo, якщо можна було зробити ключ від портфеля kiave всі ефекти і, відкривши його, ввівши компоненти, відкриття і закриття
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    я просто ніколи не чув, я думаю, ch? ще друзі на форумі можуть це підтвердити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    хлопці makkina майже 20 років ? 98 мій батько придбана нова я думаю, ke всі ці роки у нього фактів відкриття ? закрити

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •