контролює датчик оборотів, іноді на ці машини не дають, як помилка!!!
контролює датчик оборотів, іноді на ці машини не дають, як помилка!!!
Тиск ? ок, насос працює добре...
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
? зараз взяти осцилограф спочатку меандр датчик оборотів двигуна, амплітуди і частоти, і дайте мені один scren залежно від того, що меандр пілотаж інжектор негативною і наявність позитивної, diagnosiquanti обертів подивитися на стартер, що тиск лежить, дизель, синхронізація ? ок? заряд конденсаторів в ecu.відривається глушник для безпеки від'єднати роз'єм egr закрити його механічно. я сподіваюся, що ти дав матеріал, на якому на роботу![]()
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Навіть занадто х моїх знань..***** unque пам'ятаю, тільки обороти в діагностиці я отримую 250, тиск gasolo тобі кажу, завтра. Але якщо закон обертання в діагностиці kl датчик що-вже виключити
Тиск дизельного палива 30 мпа, отже, має бути ок, окремостоячий рециркуляції відпрацьованих газів і глушник.
перевірили фази двигуна, якщо все ок??
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Привіт, демонтує 4 форсунки і портали від pompista, ви побачите, ми склеєні, обприскувачі, фоли покласти на стенді для випробування, перш ніж зняти dell все і ви побачите, що не відкриваються і не перемагають дизель.
avr? зроблено пального, перш ніж зупинити автомобіль?..
можливо, зробив повний Бензину...
мені ? sucesso, що з-за надмірної присутності в біопаливо і хто коливається, що додають в дизельне паливо в процесі горіння та підвищення температури, всі "внутрішні" інжектор сформувалася держава з каніфоллю, який блокував функції? пульверизатора.
із дизельним паливом, що ми в італії partirei від форсунок..але якщо пані йшов 5 хвилин, перш ніж я сумніваюся, що вони форсунок..повинен був зробити якийсь дефект??'
Що таке заєць? Кролик Abarth