Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, я очікую, в v53, не ? що я б багато чого написати, з mpps......... потім, особливо в послідовний........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт на цих машинах системи antituning частину від другої половини del2009 ? перший тип, ви просто повинні переконатися, ke nn зробив оновлення, дилерської, то, якщо ви хочете писати з mpps на edc 17, я пропоную вам виправити cks-файлів і nn зробити це інструментом у питанні! іноді "латка". з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Хлопці, я порадив одному моєму чекати півень v2 v53, враховуючи, що ? дуже пі? впевнений, машина в будь-якому випадку ? 2009 рік-я не знаю? який місяць, але якщо б antituning навіть не варто її читати або, в кращому почавши писати-не зробити її немає?

Я забув навіть, що mpps на info під дані ecu, після оновлення зробив, крім того, мати в списку більше тому також корекції checsum файлу в автоматичному і в info c'? написав немає antituning
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:59

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у будь-якому випадку, навіть з півень завжди її в bootmode tricore,послідовний я не avvicinerei...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Я півень я написав Bmw Edc17 в Бд, все гладко ! Звичайно, я зробив резервне копіювання в boot світлі мені не довіряв х нічого, тільки півень, я б порекомендував вам нас читання завантаження tricore і тоді, можливо, ви робите всі докази того, що ви хочете в Бд.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Але те, що я кажу, якщо ecu було antituning c'? спосіб його розпізнати? І якщо ecu ? antituning файл мені необхідно читати так само спокійно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Якщо ? antituning чи ні особисто я не знаю, як його дізнатися, якщо місця HW & SW повні тут на форумі напевно хтось зможе вам у цьому? відповісти, але те, що я знаю, якщо б antituning ебу може блокувати читання тимчасово, на gallo2 якщо я не помиляюся, то повинні також надати повідомлення, у якому говорить, що тримати камеру в moto x 30 хв, а потім повторіть спробу.., але з mpps я не знаю..

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    Якщо ? antituning чи ні особисто я не знаю, як його дізнатися, якщо місця HW & SW повні тут на форумі напевно хтось зможе вам у цьому? відповісти, але те, що я знаю, якщо б antituning ебу може блокувати читання тимчасово, на gallo2 якщо я не помиляюся, то повинні також надати повідомлення, у якому говорить, що тримати камеру в moto x 30 хв, а потім повторіть спробу.., але з mpps я не знаю..
    Я вже? відправив файл, добре з даних ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Зробіть резервну копію, а потім зробіть те, що ви хочете

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав pabloescobar Visualizza Messaggio
    Зробіть резервну копію, а потім зробіть те, що ви хочете
    Друга мого ще немає ? практичною метою роботи в школі в tricore таким чином ? прибув galleto v2 v53 і прочитав дані ecu, що карту, чому? у будь-якому випадку я далеко від нього, і не можу допомогти і вчора я послав дані ecu читає, і я думаю, що проблеми у scriberla неї не повинно бути навіть perh? півень не визнав, не antituning і дату програмного забезпечення проблем немає, не повинно бути ось у додатку дані ecu info complete
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •