Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    що не ясно ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Якщо я збільшив відсотки прийнятні збагачення при прискоренні і ін'єкції parzializzato або я можу себе більш...

я зрозумів тепер, що я неправильно zippando файли я поставив мод неправильно =P перевірити ці...я хотів би свою думку....
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-01-2014 до 22:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Якщо я можу дати вам особистий рада, зверніться до онлайн сервіс, дуже досвідчені і доступні. Ви також хорошою основою дослідження, для особистого досвіду можу сказати, що перш ніж робити зміни, яких ви не впевнені, було б краще проконсультуватися різних дискусіях на форумі, в мене ? служив дуже.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Якщо я можу дати вам особистий рада, зверніться до онлайн сервіс, дуже досвідчені і доступні. Ви також хорошою основою дослідження, для особистого досвіду можу сказати, що перш ніж робити зміни, яких ви не впевнені, було б краще проконсультуватися різних дискусіях на форумі, в мене ? служив дуже.
    ваша порада ? добре я згоден, але ви не бачили карту, чому? ви ще 79 повідомлень, пу? бути також хороший.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Леандро ви думаєте, може бути добре тоді? Я доручив сьогодні вранці, тепер використовую трохи, і зовнішній вигляд, що ебу підходить...

Gpoint дякую за пораду, але ? в моїх інтересах дізнатися, як зробити карту для мого авто...я любитель і я вчуся легко...в тиждень, вивчаючи на форумах, я прийшов, щоб зробити в цьому плані, я хотів би себе більш

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав maik_93 Visualizza Messaggio
    Леандро ви думаєте, може бути добре тоді? Я доручив сьогодні вранці, тепер використовую трохи, і зовнішній вигляд, що ебу підходить...

Gpoint дякую за пораду, але ? в моїх інтересах дізнатися, як зробити карту для мого авто...я любитель і я вчуся легко...в тиждень, вивчаючи на форумах, я прийшов, щоб зробити в цьому плані, я хотів би себе більш
    я не писав, що я подивилися на карту, я тільки відповів користувачеві gpoint

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав maik_93 Visualizza Messaggio

Насправді, я і не міг звіритися з картою, щоб ми могли міркувати разом, крім того, мій досвід ? мінімум, а я почала зовсім недавно саме по справі і використовувати свій авто в якості піддослідного Моя порада-чому? особисто у мене були побоювання, перебільшувати, і бачити роботу пі? експерт мені дуже допомогла зробити моя перша карта, персонал.

Вибачте за OT, якщо у вас є програмне забезпечення для діагностики підключіть і зробіть деякі журнали також для моніторингу параметрів і подивитися, якщо ви досягли своєї мети, або якщо у вас занадто високі значення. Мені ? служив для контролю тиску turbo, який був р? високою, без журналу я б не помітив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    доброго дня, чи можу я дати вам пораду для гарного карту на пошуки запчастин першу карту потужності, то з карти уприскування і, нарешті, з обмежувачами починається з відсотками низьких і подивитися на випробування, по мірі того, що змінюється ах на залізничних пошук nn завантажувати занадто багато або ламається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    по-моєму ви біжите занадто.. ви редагуєте карту gi? ретушшю... пошук файлу-орі, і змінити те, що вам потрібно, починаючи від оригіналу сенна? ризики повинні завдавати шкоди...
    потім ви повинні прийняти деякі заходи, типу збільшення витрати повітря в порівнянні з витратою палива, в іншому разі, чорний дим по всій заряду, як правило, збільшують у звіра ін'єкції, даючи + газ.... на мій погляд ? неправильно, машина, полювання, занадто чорний дим, і в межі в кілька кілометрів, якщо ви ? в наявності fap/dfp/cdfp або ким-небудь, він забиває зараз, і ви ricostretto до обробки, щоб відключити fap і egr....
    повторюю, частини від початкового запасу, що блок управління, а потім за кроком, що потрібно зробити
    Нажаль, навіть я новачок, і я не можу прочитати файл...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Щоб побачити мбар на rail просто перевірити значення десяткового написав на криву, яка відноситься до rail.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •