аааа ось я і не зрозуміла, яка була цінність для carburazioni ... добре у мене ніколи не припиняйте вчитися
аааа ось я і не зрозуміла, яка була цінність для carburazioni ... добре у мене ніколи не припиняйте вчитися
На жаль, я до inizzi і від того, що я ? вчили, я зробив таким чином. Єдине, що, з допомогою ECM, не можу знайти хороші карти. У тому сенсі, що я не впевнений, що вони співпадають, що говорить ECM. Для цього я і попросив вашої поради і думки. Моя мета була відгодувати трохи, ін'єкції, намагаючись знизити температуру в кімнаті, побачив, що я ? сказали, що моя проблема ударів в голову, було пов'язано з паливної занадто худий.
![]()
Від матвія
привіт, хлопці, я їх зробив, скажіть мені, як вам здається
Привіт я теж на початку
Хто тебе лає його, чому? хоче, щоб ви найкращі
Як я грав я мапу здається, що ви smagrito, принаймні, для значень в таблиці і як я їх інтерпретувати я.
Наприклад, зараз ми робимо міні з об'ємною та met? карти з драйвера ecm.
Спробуйте змінити значення товстію і подивитися, якщо бити в голову, виникає
Щоб бути впевненим, що ingrassi постав тестер в першій лямбды і подивитися, що дає напругу
Високі значення carb жирної низьким вмістом вуглеводів худий
Подивіться, що напруга роботи вашого лямбда і черпайте свої висновки
Хороша робота
Я не образився відповідь alfajtdдійсно, критика вітаються люди, pi? добре. Безумовно, в тиждень, як тільки я можу я роблю, - це контроль над лямбда.
Я знайшов цю таблицю перетворення може бути добре?
лямбда sclae.jpg
Від матвія
У цій таблиці я не бачу напругами, devibtrovartebebuna з напругами,
Атаки на напруга на виході лямбды і подивитися, якщо значення в нормі.
Пошук в інтернеті optimal лямбда-voltage або щось подібне
X тепер з cell і мені буде важко вам допомогти
ламба=1 вольт (звіт стехиометрической ідеально підходить для бензинових двигунів, а саме 14,7:1
лямбда - <1 збагачена суміш
лямбда - >1 збідніння
ідеальні відносини для максимальної потужності має бути близько 13-12,5, але цюй? ми говоримо про теоретичні значення, то все ? щодо інших параметрів, таких як температури горіння, etc
У будь-якому випадку візьміть з плоскогубцями значення, які повертають лямбда-зонди вузькі, не ? не правильний метод для зіставлення і бензин, навіть, якщо вказівки, тобі її повертають.
Ок... Й? або менше, як я думав.![]()
Від матвія