може бути тіла, що створює проблеми, я ? gi? довелося її міняти
може бути тіла, що створює проблеми, я ? gi? довелося її міняти
Як вже сказав, спочатку спробуйте змінити батарею визначає, коли заряд тренер повинен caricace на 13.5 вольт, якщо все в порядку зробіть ще один тест, перевірте блок запобіжників, пошта, поруч батарея, може бути, якщо у вас є можливість? спробуйте з іншого, так само ретельно перевіряє, після чого перевіряє і харчування
перевірте, якщо приїдете постійним харчуванням на ебу рульового управління,... зрештою l? ? всі системи і торкніться повернути близько, щоб зрозуміти.
проблема полягає в рульовій колонці,вони всі несправні,якщо у вас є постачальник, який перевіряє факти, дати рульова перероблено і докази,на автомобіль, або замінити три останній і добре ... треба дивитися на цифри на колонці повинні бути рівні!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Мене зробив, ту ж жарт на момент 2005 року, новий Fiat змінило добре 2 привода рульового керування, але проблему я вирішив, поставивши косу маси з акумулятора на раму і від рами на обмін. Його оригінальні ховалися. Заглядав з тестером і маса, але коли мотор був на мотоциклі з включеними фарами, після того, як два або три перемикання швидкостей, рульове керування, s? запеклим. Спробуйте, може бути, з плоскогубцями, спочатку від батареї до шасі і потім від батареї на двигун. Для інших я не знаю, ніколи не працював на стилус. Я можу тільки дати вам мій досвід.
тоді ви повинні озброїти санта-терпіння і перевірте всю проводку!!!але цей скраб має не горить у рамках несправність!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
перевірте запобіжники на batteria.staccala навіть для 2-3 хвилин і знову підключіть подивитися, якщо йде
вже зробили перший тест
речі, хлопці, не повірите, ми пробували з іншого діагноз (без коду помилки)я намагаюся зробити скидання помилок, все в порядку