Я думаю, і так само нормально, якщо проблеми чайник ламається система!!![]()
Я думаю, і так само нормально, якщо проблеми чайник ламається система!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Я думаю теж, але що?
не варто недооцінювати prex бензин!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
хоча, якщо для вас не означає, що з-за діагнозу йде тобою робить те ж саме !!!на golf tdi змусило мене втратити голову, і робив ж
кінець був насос бензиновий бак!!
хлопці, все у нас відкрито все до всіх модулів для проведення чайник ? там був провід клапана EGR виявив, що стосувалося маса,відновили провід власника, якщо в готелі з надією, що помиляється, що місце розташування готелю, досить.вам з цим упоратися? знати надалі!!!
дайте нам знати, бо є відомості, які не змушують нас втрачати голову, якщо є капітан!!
звичайно, вам terr? проінформований про те,!!!!!
слава богу, що ви знайшли дріт, стільки раз треба буде запастися терпінням і приступити до нареченого в середині дроти!!
дайте нам знати, як вона закінчується
Вибачте, але автомобіль свічкові дроти з кришкою? Дроти свічки котушки в бік від блоку циліндрів ?або котушка для кожної свічки ??
Дефект може бути просто котушки, другий на масу, cio? вихід відносно циліндра, що обертається вимкнений.
Навряд чи від того, як помилка, ви можете іноді знайти дефект " осічка множинне і т. д .. "