Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    у будь-якому випадку ставить curiosity те, щоб, починаючи з двох осіб від катання, щоб піти і відремонтувати машину в місті удіне, що цікавість знати, принаймні, такого роду проблеми можна лікувати не знайти кого-небудь, я не кажу в місті, але, принаймні, в північній італії.
    Пу? також залежати від ціни, в моєму районі c'? укладачів машин серйозний, але це правило, розкішні автомобілі і, коли я повернувся до нього, щоб карта мого колишнього srt8, jeep, я попросив 1500€ ціна, що робить brabus або amg. І я думаю, що якщо б навіть тільки до Турина (що я і так, і ні 80km) тільки на вулиці запитав би те, що просить карту.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    Пу? також залежати від ціни, в моєму районі c'? укладачів машин серйозний, але це правило, розкішні автомобілі і, коли я повернувся до нього, щоб карта мого колишнього srt8, jeep, я попросив 1500€ ціна, що робить brabus або amg. І я думаю, що якщо б навіть тільки до Турина (що я і так, і ні 80km) тільки на вулиці запитав би те, що просить карту.
    точне завжди залежить від ціни, як я вже сказав, я не знаю, які проблеми у нього машина, якщо б хто-небудь міг сказати), але я не думаю, що дві людини від катання, в літаку, харчування і проживання ще стоять мало, але якщо вони зробили це selta будуть мати свої причини.
    уго ---- президент A.E.P.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ні, повернувся, нарешті, додому, і з великою sodisfazione,я заявляю, що пост служив тільки, щоб знати користувачів у місті або, можливо, скористатися послугами нашої присутності, щоб зробити рутинну для тих, хто там вважає, на висоті, і не для чого іншого, навіть якщо врешті-решт, єдиний в районі, який нам зв'язатися, щоб дізнатися один одного, ми могли б зустрітися саме тому, що були 2 дні вогонь бачити, що перший весь день, і він служив тільки, щоб привести в рух audi і секунди, щоб зробити інші карти і defap на різних автомобілях, якому випадку, я і адмін, ми пішли, щоб привести в рух audi a 8 4.2 tdi 326cv з двох блоків edc16cp34 зупиняється в даний час від 3 місяців для блоку ecu при запису в послідовний з програмістом в невеликій рахунок і, як я вже сказав, і це було trasfera дуже sodisfacente і для тих, хто мав деякі сумніви на витрати, я просто кажу, що крім нашої відрядження повністю spesata ми, природно, були справедливу компенсацію, що я не тут, щоб обговорити, але, звичайно, не безкоштовно працювати я читав коментарі (2) що вони мене не тільки турбувати але навіть для того, щоб зрозуміти, що деякі елементи, на які не хотілося вірити, що виконуються,з цим я закриваю тут пост і мені більше нічого додати.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-01-2014 до 09:32
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Я завжди був заінтригований цією машини, я на 3.0 tdi, а насправді двигун здається смішним порівняно з рештою автомобіля (Гальма, вкорочувати тяги). Не пробував машину?
    Ви тільки rirpistinata й не ви дали йому якийсь мм3 ще?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Побачив, що пост не ? був закритий, я прошу роз'яснення; я думаю, що пост питання і повідомив мені, але я не розумію, що є багато дратує, я розумію записи, які ви маєте на увазі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Якщо пост було повідомлено мені, я не хотів образити вас, це був тільки жарт жартує у відповідь, що і легендарний, навіть, чому? я добрався, щоб мати справу з вами, щоб питання в робочий час і я повністю задоволений вашої роботи і, передусім, професіоналізм? з якими ви співпрацюєте.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Я завжди був заінтригований цією машини, я на 3.0 tdi, а насправді двигун здається смішним порівняно з рештою автомобіля (Гальма, вкорочувати тяги). Не пробував машину?
    Ви тільки rirpistinata й не ви дали йому якийсь мм3 ще?
    машина була defappata,зіставляється і виключається клапан egr, крім цього є 2 фільтра bmc панелі і 2 трапи прямо від початку і до кінця повністю в сталь нержавіючої сталі, таким чином, цілком очевидно, що ми довели, що сказати, монстр всередині галереї, коли відкривала, здавалося, ferrari,зі старою карті-rullata 386cv але це було набагато більше, тому ми на 400cv.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    там і з ким, і хто має вуха, щоб чути хоче, то тема закрита.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Добре, мої вітання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    мої вітання адміністратора для роботи проведена успішно!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •