звичайно, але покладіть випадку, що файл орі, що на постріл всередині ви не отримали оновлення, як був ваш?
звичайно, але покладіть випадку, що файл орі, що на постріл всередині ви не отримали оновлення, як був ваш?
насправді, дивлячись на деякі файли з hw 004 відрізняються між собою.....але якщо навантаження файл з hw одно, але sw інший йде в блок?
azzz, те, що порадите мені робити?
Хто більше? кваліфікована мене ви dir? безумовно, як виправити...
я або мої "регулювати" не пишу, s? я не читаю, і я паро дупу..
Тоді s? і я кажу "и?" ви читаєте в Boot-Mode або BDM або інший, просто як читання "повного" і в якості Резервного..
і потім назад все похмурий, що хоче..
сара марна трата часу?
я волію втратити 1-2 години, що день вирішити..
ви праві....але, враховуючи, що навколо мережі я ніколи не читав про проблеми писати файли золотих з банку даних....я не думав, що станеться зі мною.....я був би перший випадок, я думаю....
Ви говорите?
я або різним досвідом щодо..
типу.. файл mod,файли ліжку з іншою інтерфейс,файлів, розмір, відмінному,файл з області все FFFF,файл з іммо в тому числі на Flash, і, отже, не більше,
і т. д. і т. д...
ти..
я банк даних ціную дуже багато, але я не довіряю на 100%..
ce говорили, довіряти і добре, не довіряти й краще...
ок
по-твоєму, що я повинен робити?чому? розуміти, що якщо автомобіль піде в хід....якщо це була проблема, файл повинен дати помилку в ебу діагноз?
таким чином, факт діагноз?
Ааа!! але подивитися-то!! файл, що опубліковано, і що? чи зрозумів, тим не стріляв всередині, не кричи....