Ось
заздалегідь спасибі
Ось
заздалегідь спасибі
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-01-2014 до 15:28
? трапилося зі мною на bmw. Файл ліжко з протоколом неправильно
Припускав, але тоді як зрозуміти блок управління, який збирає машини?
з діагнозом на руках!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
це проблема файлів .........щоб знайти блок управління правильно я ставлю номер ecu в esitronic і говорить мені, що сім'я для bosch....потім, якщо ви прокотитеся на ****** і постав число (1037387340 і покладіть EDC) ви опинитеся з номером сім'ї код, щоб спростити речі!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
наприклад, якщо ви введете число, яке у вас Обладнання : 028101XXXX ...sar легше зрозуміти, що ебу у нас далі..стоїть як для банку даних, які для простого пошуку ******....дороги, самі надійні!!повірте!!
tanquillo знаю...за моїми оцінками, тут немає, щоб допомогти збільшити ваші повідомлення!!!![]()
Тепер я зрозумів, mpps, я давав 3 помилки, посилаючись на помилки в ебу. Насправді саме та, що я попередив 3 помилки ? те, що я повинен був вибрати, але, на жаль, навіть це мене від помилок, Титан
? роблячи порівняння між рядами не з'? немає різниці, навіть bosch ecu number ідентифікує їх так само...я думаю, може бути кабель mpps ciucco
Я прошу вибачення знову, що intaso але без кнопки правити ? важко.
Я ? виникли сумніви;
у вікні коментарі c'? написано, що має бути 14в, а я роблю це без підключення до проводів, тобто до 12v (у перший раз я зробив це з керма, але будучи "розумний" мене тримає заряд на 12.9-13.2 v, отже, не доходить до 14в). Може бути це моя проблема?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-01-2014 до 18:07