Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 40

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я бачив відео, спасибі, але я все ще повинен прояснити деякі речі.
    потім з цієї пасти, просто поставити його вище, і перейдіть гарячого повітря, чи не так? або це може пройти з stagnatore?
    те, що проходить з пунта-жовтий , cos'? ?
    добре, щоб зварити температурі 340 градусів з stagnatore?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    я бачив відео, спасибі, але я все ще повинен прояснити деякі речі.
    потім з цієї пасти, просто поставити його вище, і перейдіть гарячого повітря, чи не так? або це може пройти з stagnatore?
    те, що проходить з пунта-жовтий , cos'? ?
    добре, щоб зварити температурі 340 градусів з stagnatore?
    Дивіться, я не думаю, що чіткого правила або фіксованої,
    також, чому? температура плавлення олова залежить також від того, де і перебуває, і від розміру компонента,
    s? і мікро-покладіть-ка 350? але s? і A29F ви покладете в 30-40 секунд? навіть не пі?..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    це точно... як я вже сказав раніше.. завжди залежить від того, що потрібно отпаять або припаяти.. я б трохи досвіду на якусь плату, старий.. зробіть трохи практики

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    це точно... як я вже сказав раніше.. завжди залежить від того, що потрібно отпаять або припаяти.. я б трохи досвіду на якусь плату, старий.. зробіть трохи практики
    Ну і даремно.. я навіть для перевірки паяльна станція распаивающая або факт, практика з старі Стерео-DVD-і навіть ТЕЛЕВІЗОР

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    по-моєму слід,перш ніж пошкодити важливі компоненти,повинні спочатку зробити деякі свинки!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    спасибі рага.
    Для отпаять не ? проблема, у мене вже зроблені випробувань в отпаять гарячого повітря ? швидко, я просто хотів зрозуміти, чи було правило, щоб температура в налаштуванні, я роблю 300 , але я також можу збільшити до 350, якщо ви скажете мені, де-то так.
    Проблема ? зварювання
    один раз повинен бути , крок, де es там йде e2p 8 pin , щоб припаяти які кроки необхідно зробити?
    я чищу крок, з stagnatore або я повинен поставити типу флюсу, а потім перейти з stagnatore?
    la solder paste, який використовує тебе, Audi sp, як ви використовуєте?
    як у відео? опори мікро-або e2p, що і надалі ви покладете цю пасту і кроки з stagnatore з боку в бік, не так?
    як тільки ви закінчите з чого очистити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    11
    на це я можу дати трохи вклади маючи визрів певний досвід у складанні електронних плат
    .. температура строго залежить від компонент.. навіть виробники інтегрованих smd, часто в описі вкладення кривий зварювання оптимальному використанні..
    як правило, якщо не є компоненти, особливо чутливі, щоб отпаять я використовую станції гарячого повітря, з повітря приблизно в 300 ?C / 320.
    як і раніше, що, крок у потік, і, таким чином достатку, то scaldo гарячого повітря, і як раз ставок ? часовий (кілька секунд) то видаляю.
    у місті я чищу з косою міді, а нормальний зварювальник стилуса.
    нарешті, для очищення залишків флюсу, він використовує алкоголь.. не пам'ятаю точно назву продукту.

для пайки smd компонентів, використання двох методів.. якщо компоненти малі, з декількох пін-код, їх баланс вручну, використовуючи свердло 1мм.
    якщо є багато пін-код, і дуже близько один до одного.. складу компонент, зварювати вручну один або два pin-коду, просто щоб тримати його нерухомо, а потім крок тісто баланс (флюсу з мікрочастинки олова в сплячий режим)... нагрівання гарячим повітрям.. і через кілька секунд компонент ? зварні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав лох Visualizza Messaggio
    на це я можу дати трохи вклади маючи визрів певний досвід у складанні електронних плат
    .. температура строго залежить від компонент.. навіть виробники інтегрованих smd, часто в описі вкладення кривий зварювання оптимальному використанні..
    як правило, якщо не є компоненти, особливо чутливі, щоб отпаять я використовую станції гарячого повітря, з повітря приблизно в 300 ?C / 320.
    як і раніше, що, крок у потік, і, таким чином достатку, то scaldo гарячого повітря, і як раз ставок ? часовий (кілька секунд) то видаляю.
    у місті я чищу з косою міді, а нормальний зварювальник стилуса.
    нарешті, для очищення залишків флюсу, він використовує алкоголь.. не пам'ятаю точно назву продукту.

для пайки smd компонентів, використання двох методів.. якщо компоненти малі, з декількох пін-код, їх баланс вручну, використовуючи свердло 1мм.
    якщо є багато пін-код, і дуже близько один до одного.. складу компонент, зварювати вручну один або два pin-коду, просто щоб тримати його нерухомо, а потім крок тісто баланс (флюсу з мікрочастинки олова в сплячий режим)... нагрівання гарячим повітрям.. і через кілька секунд компонент ? зварні
    я міг би знати, що тісто баланс ??
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    мама моя, то, що мені потрібно.
    але хотілося б рад: для зварювання і отпаять наприклад резистори для завантаження....слід використовувати паяльник і тверде тісто,або ставок нормальний?
    потім на відео я побачив, що перед пайкою поставити на потік і потім тісто чому?для отпаять від майданчика опір потрібно завжди флюсу?
    звичайно, я не кажу про зварника повітря, але і то нормально....
    дякую.......
    якщо це просто опір, зазвичай я роблю таким чином:
    з паяльником з тонким кінчиком, я кладу дуже маленькі кількості? ставок на крок. тоді ми standby вище опору SMD, тримаючи корж на друкованій платі з допомогою пінцета. у цей момент нагрівання l' кінець? з паяльником, так що опір залишається фіксованою.
    на даний момент, баланс спокійно інший кінець?, намагаючись бути швидким, щоб не riscardare занадто опір і розтопити навіть ставок від іншої сторони (в цих випадках ? зручно тримати температуру трохи більше? "низький", якщо ви не дуже багато рук)
    при необхідності, трохи освіжити олова, перший крок

Citazione Спочатку Написав guidotacco Visualizza Messaggio
    я міг би знати, що тісто баланс ??
    дякую
    ви можете розмістити посилання на форумі? cos? даю деякі посилання на продукти

право на інформацію про марку шукати.. тут під рукою в лабораторії я "solderplus" що ? в шприц, а потім відмінний для невеликих випадковими заробітками.. а то у мене "механіка solder paste" втратьте (тут вам потрібно трафарету.. ми використовуємо для reballing з бга, але я не займаюся я цим)
    Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 13:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    мама моя, то, що мені потрібно.
    але хотілося б рад: для зварювання і отпаять наприклад резистори для завантаження....слід використовувати паяльник і тверде тісто,або ставок нормальний?
    потім на відео я побачив, що перед пайкою поставити на потік і потім тісто чому?для отпаять від майданчика опір потрібно завжди флюсу?
    звичайно, я не кажу про зварника повітря, але і то нормально....
    дякую.......

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •