Спочатку Написав
лох
на це я можу дати трохи вклади маючи визрів певний досвід у складанні електронних плат
.. температура строго залежить від компонент.. навіть виробники інтегрованих smd, часто в описі вкладення кривий зварювання оптимальному використанні..
як правило, якщо не є компоненти, особливо чутливі, щоб отпаять я використовую станції гарячого повітря, з повітря приблизно в 300 ?C / 320.
як і раніше, що, крок у потік, і, таким чином достатку, то scaldo гарячого повітря, і як раз ставок ? часовий (кілька секунд) то видаляю.
у місті я чищу з косою міді, а нормальний зварювальник стилуса.
нарешті, для очищення залишків флюсу, він використовує алкоголь.. не пам'ятаю точно назву продукту.
для пайки smd компонентів, використання двох методів.. якщо компоненти малі, з декількох пін-код, їх баланс вручну, використовуючи свердло 1мм.
якщо є багато пін-код, і дуже близько один до одного.. складу компонент, зварювати вручну один або два pin-коду, просто щоб тримати його нерухомо, а потім крок тісто баланс (флюсу з мікрочастинки олова в сплячий режим)... нагрівання гарячим повітрям.. і через кілька секунд компонент ? зварні