як правило, коли є ті помилки і електродвигун або групу ch? v? натисніть зчеплення,всередині c'? один grimagliera, що ламається якийсь зуб...
Сьогодні я зробив update delphi версії 2013.10 в 2013.30, і, нарешті, delphi має залежності, щоб зробити adatamento dell передач і зчеплення. Я зробила тест і adatamento зчеплення і пішов, а обмін ви не хочете, щоб adatare, тому що завжди присутня помилка P2035 адаптація датчика кута rptazione. Датчик це добре, тому що він hp змінив з іншого смарт...по мені і ебу, що є проблеми...
Ось хто мені може допомогти, щоб зрозуміти, якщо це дійсно блок управління або щось інше...
на відстані ви не зможете? допомогти ніхто не в діагнозі, що помилка у вас є пошта екранна
привіт,бачив, що помилка датчика обертання перевірили з тестером, якщо датчик ? харчування і, якщо сигнал надходить в ебу намагається його на гребінь ecu.привіт
Завтра, я намагаюся, мій блок управління на автомобіль мого друга, то ми бачимо результат.
ви не можете спробувати ебу на машині вашого друга
Я зробив immo off часткової, так я думаю, що dovrebe працювати, принаймні, щоб побачити параметри передач
ні, ви не працює