Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Другий, але також ecm робить хороші програми. У титан я відкрив карту tt tfsi з хорошим драйвером і виходять з безліч змінних параметрів

Я думаю, що, якщо вони драйвера хороші б топ, як надійність?.

Я вважаю їх досить серйозна фірма

Тоді кожен думає, як хоче.

Я навряд чи є місце екрану, і я годин, що ви думаєте про це драйвері.

Якщо ? надійний якийсь тест, я хотів би зробити її

Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    І чу? ніхто не говорить, що компанія не буде ? серйозно. У будь-якому випадку ви втрачаєте на безліч міркувань. Починає відчувати на карті питання, то postala і я думаю, що деякі душі, піа, що ви нас кидаєте, очі знаходитесь впевнений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Тільки я за 2 хвилини роблю деякі зміни в цю мапу, і я скажіть, що ви думаєте.
    Плакат? оригінал той, що c'? на зараз і той, який я хотів би поставити модифіковану від мене

Навіть якщо оригінал і мод ви можете знайти в іншій дискусії, що я відкрив у розділі " проблеми з авто tt tfsi

З картку на зараз добре, але я хотів би aprico сукні? на що змінили

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Звичайно, особиста думка, ти добре вибір ecu для початку

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    у versine офіційний вони migliorndo значно позначкою драйверів, ми не можемо говорити про versine вже застаріли ? логічно, що не вистачає багатьох речей
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    ? це був curiosit? що я хотів, щоб забрати, потім мені підтвердили, що поліпшується драйвер ? інше??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    на файл tt 2.0 tfsi я бачив в драйвері, які можуть вносити різні зміни. я вивчаю цей файл для одного, але в його ecu можна змінити кілька речей. у будь-якому випадку додаю 2 файлу, це tt. один оригінальний і один мод від мене. скажіть, що ви думаєте, навіть якщо я думаю, що avr? комбі є chiavica.

ttmiamod2000tfsi.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    1.JPG2.JPG
    ось замість параметрів, що відкриває титан в ecu tt tfsi. не погано, я б сказав.

скажіть, що ви думаєте про карта, що я змінив. я збільшується з турбонаддувом і уприскування палива, а також? обмежувачі тиску і заздалегідь від 3000 об і до 50% навантаження рости. для інших я залишив все без змін.

я зробив зміни з ecm 2001 року, чому? титан не змушує мене відкрити цю карту, а інші. подивіться, що пощастило :-) я намагався відкрити карту в 2d і криві, здається, не discostari, то і з синім-ті, оригінальні, тому я думаю, що відсотки збігаються з тими, таблиць і графіки в 3d.

сподіваюся ви дасте якісь поради, або, принаймні, ви скажіть мені, що він на правильному шляху.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    ps, якщо б я міг зрозуміти всі адреси тиску турбонаддува і уприскування, 2d-піду modificarmeli безпосередньо від їх параметрів, але не знаю, для мене вони криві і просто. наприклад, крива уприскування і назад, вгору і вниз постійно, я думаю, що в 3d..., а потім і на інших картах завжди з 6 криві... відносяться до окремих передач? чому? каже мені, щоб змінити також і карти суміжних... пу? можливо, ви повідомите?

у мене теж я сподіваюся, що ви дивитися змінені файли, і їх, ви допоможете мені зрозуміти :-) я всі вуха

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Я думаю, що для початку ecm дуже допомагає для легкості? використання, але вони semtre-й? переконаний, перейти в winols або map3d, побачив, що всі говорять про неї добре.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •