З Winols, наприклад, я міг би відкрити його варто ecu ?
Програма damos що ви маєте на увазі? У вас є ім'я програми легко доступні в мережі?
Крім того, як ніколи не говорили погано ecm titanium, не всі використовують це? Змушує мене відкрити карту і побачити всі правильні значення, в 2001 році, якщо поїду, як я думав, збільшити впорскування та турбо я не повинен реальні поліпшення? Звичайно, я кажу про невеликих змін, а не у відсотках перебільшені.
Ще раз спасибі, в будь-якому випадку, я відповів
i damos пакети інформаційних, пов'язаних один з ecu, і в ньому є вся інформація і технічні дані, щоб зрозуміти, як насправді працює ecu.
ecm ? найгірший і більше? марно існуючої програми, щоб зрозуміти, як працює ecu...залиш його втратити.
як я вам вже? а не робити спроби і зверніться до експерта
Ну і даремно,якщо ви не знань про це ебу, а що-mod з sw ви робите дуже мало!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Я розумію, хлопці, добре ми. Але потім alientech, що продає, щоб це програмне забезпечення? Я думаю, фірма серйозна. Якщо покласти в conmercio програмне забезпечення, яке відкриває ecu все розшифровує, від значень і таблиць, що, зрештою, є правдивою, і дозволяє змінювати параметри... зрештою, не робить свою роботу? Чому? існує, то я в програмному забезпеченні, і багато тут його використовують, а також.
І після цього? не хочу, щоб покласти або вимагати, щоб вийти з 250 кінських сил від двигуна мого друга, але, можливо, намагаються збільшити трохи параметрів, які можна помацати, не роблячи шкоди.
Я кажу про невеликі відмінності.
Winols я можливість? спробувати, але не знаю, як обов'язок знайти damons, існує керівництво в інтернеті?
Ecm, а ? досить інтуїтивно. Якщо законопроект потрібний драйвер на ecm 2001 і намагаюся змінити трохи початок ne товстію в 10x100 і тим самим збільшуючи тиск завжди 10 або 5 x 100, вони наносять шкоду?
Це я хотів би знати. Я хотів би діяти, як я вже сказав, починаючи від met? таблиці і вийти, поки в правому нижньому куті. Для обох таблиць.
Перед завантаженням файлу в машині, звичайно, я хотів би опублікувати тут. Якщо не скажеш мені його, звичайно, не навантаження.
Але, принаймні файли, які я відправив ? оригінал дійсно чи ні?
Завтра його змінити, якщо ви скажете мені, що ви, здається, непомітно добре і варто спробувати, я роблю це інакше я нічого не роблю.
Спасибі ще прямі
Джанні
ми? ви не можете зрозуміти ? що ecm, cos? як і інші подібні, не має в собі фактори перетворення реальних, чому? заснований на фантазії людей, що вони вивчали тільки потребує? виконувати редагування і не потрібно? зробити, зрозуміти, що дійсно чіпає (імена карт, коефіцієнти перерахунку для значень вихідного сигналу, коефіцієнти для осей, комутатор, логічний та ін).
якщо ви не знаєте стратегії управління і як міркує кожен екю, які ви хочете вирішувати ? краще покладатися на фахівців.
Привіт carmagheddon і ще раз дякую за відповідь.
Ми? що мене цікавить ? змінити мапу точно. Зараз я хочу почати cos?.
Мене не цікавить andarmi вивчати 100 книг, або мені на курси, я починаю пристрасті і не для прибутку, і тому не відчуваю потреби? піти і зрозуміти, як працює кожен біт в карті, я capto, що ви хочете сказати, але для початку, я не можу піймати вас на коні, від 200 євро і дізнатися, giga і giga PDF.
Безумовно, в майбутньому, якщо ця пристрасть мені подобається? його провести? але зараз я повинен десь з conoscebze та інструментів, які я
Повертаючись до виступу ecu хлопець з Map 2000 і ecm 2001 році він змінений. Для цього insistevo.
Повертаючись до мови мого друга, якщо я поставлю іль, що я знайшов в інтернеті ? сумісні чи ні? Можливо, з ecm не працює інтернет, то, враховуючи, що титан відкриває його, і я з'являються багато значень, впевнений, драйвер sar? добре в цей момент, і я можу змінити цей файл. Що ви говорите?
Os вибачте за орфографічні помилки в попередньому пості, але я зламаною клавіатури пк, з якого я писала :-)
ви повинні працювати на його вихідний файл, що ти виклав разом з змінено, і його оригінал? якщо ви працюєте, то, якщо ви дійсно хочете спробувати, ви говорите, що ви не зацікавлені studiarti 100 книг або курсів, що ви робите, щоб пристрасть, але якщо блоки ебу або ще гірше ви робите з поршня, то пристрасть проходить, я повторюю, це не машина підходить для експериментувати, то зробіть те, що вам здається.
уго ---- президент A.E.P.
на ваше нещастя частини з тієї ноги ? наприклад, бажаючи побудувати будинок, починаючи з даху.
перш, ніж хочуть фундамент, потім стіни несучі, то stramezze і все інше.
для вашого кінця ? те ж саме тому відповідаю на питання: "ви хочете роботу на постійній основі або ви хочете робити експерименти?
я спостерігав б добре робити експерименти з речами інших людей, краще залишити в стороні припущення, і хочете зробити, щоб залишити місце фахівця, який вам робив роботу зі знанням справи.
програми, які використовуються не роблять текст, зробити різницю ? тільки і тільки знання і досвід, ви також можете використовувати wingal 32 або hex редактор, що хочете, але зі знанням, зробіть відмінний і правильної роботи, а без знань ви можете використовувати навіть біблію, але якщо ти не вчився там ? щоб зробити роботу правильно!
для l востаннє : залиш нам? що говорить ecm!