Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    ок, завтра provvedo

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    16
    я всмоктуючий забиті , то мені приходить на розум, кришки, якщо я правильно пам'ятаю, на корпусі насоса або закрити їх, що втрачає тиск....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    зніміть масляний насос і перевірте байпас вихлопних газів, якщо залишається відкритим ...переконавшись, рибалка !!1
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Вибачте, чому? не гори масляний фільтр контроль клапана утримання!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Відключити вакуумний насос, що, якщо я не помиляюся, то на гольф3 ? монтується вертикально на передній панелі, в основі якої знаходитесь у ingranaggetto прикріплений до валу масляного насоса, який показує трансляції рух до однієї і тієї ж. Може бути споживали.

Щоб зробити тест на дев'ять з'єднує прості лампи типу fiat, і тоді ми гори простий індикатор і подивитися, якщо ви гасне або горить з автомобіля на мотоцикл.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    я зробив тести з цибулини встановлені і лампочки,то на масляний фільтр, колір сірий, двигун вимкнений, лампочка не вимикається я включаю запалювання і лампочка горить, синій-на голівці блоку циліндрів двигун вимкнений горить постійно, включаю запалювання і лампочка гасне

я не розумію, що ви маєте на увазі шунтування розряду, якщо залишається відкритим

Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    постав номер шасі і двигуна, що я намагаюся побачити, якщо я щось
    WVW ZZZ1HZRPO14651
    ТИП ДВИГУНА IYANNO 1993 році, можливо, і автомобіль іноземній reimmatricolata
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    але якщо всмоктуючий ? забиті не повинні виявляти тиск на кульку, а потім буде scarsit? масла у acamme, але вибачте, ви пробували замінити масло і очистити цибулини, чому? якщо їх c'? pi? масло сиди остинь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    привіт, якщо ви пробували тиску з манометром і це нормально, проблема в чайник
    я знав, що в vw продавали цибулини змінені, тому що були проблеми press гарячої
    також перевірте інструмент tacchimetro багато разів знаходиться злітно-dissaldate або роз'єми лінзи відмови veeery часто
    я сподіваюся, що допомога, дайте нам знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт геро тест, щоб побачити, якщо план, який я знайшов-це ваше cos? що ви можете зробити, елементи управління . з повагою
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    я видалив кубок я випростався тиск зараз в 1,5 гарячого прискорення приходить в 5, але індикатор блимає

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •