ок, завтра provvedo
ок, завтра provvedo
я всмоктуючий забиті , то мені приходить на розум, кришки, якщо я правильно пам'ятаю, на корпусі насоса або закрити їх, що втрачає тиск....
зніміть масляний насос і перевірте байпас вихлопних газів, якщо залишається відкритим ...переконавшись, рибалка !!1
Що таке заєць? Кролик Abarth
Вибачте, чому? не гори масляний фільтр контроль клапана утримання!!
Відключити вакуумний насос, що, якщо я не помиляюся, то на гольф3 ? монтується вертикально на передній панелі, в основі якої знаходитесь у ingranaggetto прикріплений до валу масляного насоса, який показує трансляції рух до однієї і тієї ж. Може бути споживали.
Щоб зробити тест на дев'ять з'єднує прості лампи типу fiat, і тоді ми гори простий індикатор і подивитися, якщо ви гасне або горить з автомобіля на мотоцикл.
я зробив тести з цибулини встановлені і лампочки,то на масляний фільтр, колір сірий, двигун вимкнений, лампочка не вимикається я включаю запалювання і лампочка горить, синій-на голівці блоку циліндрів двигун вимкнений горить постійно, включаю запалювання і лампочка гасне
я не розумію, що ви маєте на увазі шунтування розряду, якщо залишається відкритим
WVW ZZZ1HZRPO14651
ТИП ДВИГУНА IYANNO 1993 році, можливо, і автомобіль іноземній reimmatricolata
Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:39
але якщо всмоктуючий ? забиті не повинні виявляти тиск на кульку, а потім буде scarsit? масла у acamme, але вибачте, ви пробували замінити масло і очистити цибулини, чому? якщо їх c'? pi? масло сиди остинь
привіт, якщо ви пробували тиску з манометром і це нормально, проблема в чайник
я знав, що в vw продавали цибулини змінені, тому що були проблеми press гарячої
також перевірте інструмент tacchimetro багато разів знаходиться злітно-dissaldate або роз'єми лінзи відмови veeery часто
я сподіваюся, що допомога, дайте нам знати,
привіт геро тест, щоб побачити, якщо план, який я знайшов-це ваше cos? що ви можете зробити, елементи управління . з повагою
я видалив кубок я випростався тиск зараз в 1,5 гарячого прискорення приходить в 5, але індикатор блимає