привіт всім,у мене був досвід на toyota rav4 з фап, cetralina не з'? nesum протоколу ? непроникний, з fap вирішити з емулятором і працює добре, даю пораду всім, не встановлені модулі-надбудови на rav4, чому? стрибає ебу з особистого досвіду...
привіт всім,у мене був досвід на toyota rav4 з фап, cetralina не з'? nesum протоколу ? непроникний, з fap вирішити з емулятором і працює добре, даю пораду всім, не встановлені модулі-надбудови на rav4, чому? стрибає ебу з особистого досвіду...
Я не абсолютно ніяких сумнівів, я просто повідомив, що є? що я ? сказали навколо, проте я не написані, щоб дати вам впевненість, що ви могли зробити, але, щоб дізнатися, чи правда це також, як написано на ne у мене на столі, я взяв його, думаючи використовувати його, щоб спробувати j-tag в будь-якому разі дякую за підтвердження
тихий, а потім написав, щоб дати info діє, чому? доведено першої особи,уникаючи, щоб вірити в речі, не є правдивою от і все
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Для форм я повинен contraddirti, toyota завжди встановлені і maibavuto проблеми
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Можливо, залежить від типу модуля, які ви встановлюєте.
Привіт Explode82, може бути, ви говорите про "ялинка" для модулів в цілому на toyota, м? RAV4 блок управління denso, особливо останні покоління з модулем agguntivo ЕКЮ сальта, в моїй лабораторії я 4 ебу RAV4 ch? st? в ремонті "всі 4 мають встановлений модуль"..
Приємно чути!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)