Не вистачає тих, для edc17
Не вистачає тих, для edc17
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
відмінно!! спасибі, хлопці, ви були дуже чітко, таким чином!!!
привіт, хлопці, як ви робите для marelli 8df? я шукаю в мережі, але не знаходжу нічого конкретного, я думав про те, щоб побудувати його, ви мені порадите щось???
Якщо у вас є бажання і час будувати, але після того як ви прийняли manualit? у припій, не ? тоді cos? важко.
Те ж саме для denso
Тому, єдине рішення, і побудувати його або змінити un9 старої серії...
Дивіться не треба так будувати, купіть vetronite міддю, тут з моїх частин 100x70mm, я плачу 2?, зробіть конструкцію ланцюга paint призводить впливати в магазині, що також робить номерні знаки і готово, у магазин електроніки, купуєш голок і щеплень для телевізор з плоским екраном, абсолютно все... от і все... впевнений, що якщо ви знайдете його у продажу вже здорово і зроблено, і набагато швидше...
Здрастуйте, x 8df я використовую старий квиток в cmd з кабелем змінено згідно з pin...
Ах, вибачте, я не схопив... а ви думаєте, що коли-то schedino ori тому що старі marelli, не має такого пінів, і тоді jtag
Привіт всім, завтра я повинен читати marelli 1.3 mjt в перший раз,я, даючи подивитися на різні посилання, і я помітив, що харчування ecu йде дата, на гребінь і через кабель з різними pin-out.Мені було цікаво, тепер, що служниця перемикач на виведення різних pin-код,перевірка за допомогою мультиметра я завжди харчування 12.3 вольта більш або менш увійде в контакт відкрито, закрито...відомо, що відключає живлення комп'ютера тільки білий роз'єм, що на bosch використання для живлення адаптер для schedini пружини.я випадково щось роблю не так?я також встановлюючи адаптер cdm між schedino пружини marelli і півник v54.ризик-небудь, якщо я помиляюся положення schedino пружини?чи не йде "тільки для читання"?спасибі всім