? мало дизельного палива, щоб дістатися до цих оборотів![]()
? мало дизельного палива, щоб дістатися до цих оборотів![]()
дизель ce n і з sekki....і ще я думаю, ke, якщо він незабаром не довелося стріляти типу обмежені?години бензин...
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Привіт я думаю, що якщо ви хочете отримати більше 5500 оборотів, наприклад 6000 об, в екю, ви повинні дати йому зрозуміти, що він повинен продовжувати, щоб дати дизельного палива до, крок регулювання оборотів, які ви хочете досягти сенна? ви ріжете дизель і не ти нічого не добився
класичні криві
Вам не розмір нетто-чому? навіть якщо ви не маєте значення для досягнення більш 5000 не тому обмежувач, проблема ? що дизельне паливо не впорскується в діапазоні оптимальний вихід, так що у вас немає влади та сил, щоб піднятися!
Я маю на увазі обмежувач крутного моменту (що ? обмежувач дизель), 2 карти педаль (принаймні на моїй edc15c7 2). І якщо ви хочете, щоб дати ще більше? дизель c'? обмежувач кількості? в залежності від температури, натисніть![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-12-2013 до 18:37
може ще бути, але те, ke я не поясню і ke 5500 ми приїхали відразу 4? без поту x нічого, усі константи, а потім просто приходить cpme якщо б він був встановлений на 5500 обмежувач
Але якщо кидки в першій або другій вдається подолати поріг в 5500?
ні...neanke з розуму
Ви пробували шукати всередині файлу значення 5500? Якщо немає пошти файл якимось чином серед усіх, вирішуємо![]()
ke machina???
Що таке заєць? Кролик Abarth