привіт всім, сьогодні я в розібраному образити клапан і басейн електроніка ну ви не уявляєте, басейном масла, що я знайшла всередині. В кінці кінців ви ? вибір на користь країни, навіть, чому? незважаючи на те, повна очистка клапана тільки після 10км проблема ? повторно з клапаном чистою. Тому? ми вирішили замінити його, і, зробивши гарний ріг примусового fap з-за його засмічення автомобіль ? повернувся ок.
Спасибі всім за підтримку
P.s. я ніколи не очікував проблем витік нафти, так і на ауді..........![]()
Я радий за вас, що ви вирішили проблему.....пропоную в перші км увагу на середній бетону.....
ймовірність ? що клієнт робить 5км йти роботи, вдома і цій машині риси, довгі, де можна спокійно регенерувати не робить, думає, що також додає той факт, що клапан не працював добре, діагноз останній раз rigeneraz повне було зроблено, типу 450km тому. Ми побачимо їх ? було настійно рекомендовано зробити якусь ділянку, швидка прокрутка, принаймні, 1 раз в тиждень, ми подивимося, як ви evolver? річ.
Спасибі всім за підтримку
Ви дали правильні поради....звичайно, виконавши цієї ділянки дороги fap страждає.....про 450 км ми говоримо, що входить в normalita'...... діагнози ви використовували для проведення примусової регенерації?
один diganosi володіє мультибрендових групи!. Ви називаю Wow Snooper
але автомобіль ви пішли в recovery ?
ламають завжди ті, клапани і один загальний недолік