І нормально, що або ви визнаєте, драйвера, а цей мод немає ! Ecm використовує cks, щоб знайти драйвери. У будь-якому випадку ви покладете ori виберіть один з двох драйверів, які ви знайдете правити зберегти eprom змінений і повторити спокійно з коня, я рекомендую нічого antivirus
Мене не буде, не те, що хоче contraddirti ! І також у мене 3 galletti
Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:48
файл ori gi? прочитав і зберіг .
у разі блокування ви повинні riprogammare в туристичне правильно?
thanks
Я з телефону я не можу побачити файл, тепер все одно, якщо забезпеченн? що ти зробив, і те, що я тобі сказав: іди тихо ставить нас хвилину писати, я потім, коли робота на edc15 я завжди роблю також читання файлу орі з mpps ( стільки з-за того, що потрібно читати edc15 варто), що на edc 15 і бомби, і воскрешає багато-багато раз в разі блокування !!!!
Ти правильно зберігати його, скажімо, що у разі блокування ви перепланувати в школі? flash в цьому випадку am29f400 і програматор для eprom? як вже? я сказав вам .я завжди sbrogliata з mpps ( я завжди кажу про edc15) і ті кілька разів, що я ? загрузлій в запису з допомогою mpps після кількох спроб я зйомки? з галло v2 перейти тихому очей, хоча ставить нас мало писати, ви завжди краще ставити бустер на батареї, які ніколи не завадить, дайте мені знати!
спасибі..................
я читав, що якщо драйвери присутні в ecm робить це автоматично зараз ситуація ? це :
оригінал
Розмір: 524288 = 0x80000
Cks = 0x4BA1943
відредаговано
Розмір: 524288 = 0x80000
Cks = 0x4BA2EFC
той же розмір і контрольні суми різні.
Як ви розумієте, коли контрольна сума ? правильно?
Не повідомляється, до тебе artone ! Якщо ви зробили з драйверами перейти тихий
ок...в суботу вранці я присвячую програмування, в той же час я вчуся, як зіставити :-)