Ах регулятор тиску! ще краще :-)
спробує? з Lexia, мені не здавалося, ми були відсоткові значення cos? високі, але насправді pp2000 ? досить повільно!!!
Ще раз спасибі...
Ах регулятор тиску! ще краще :-)
спробує? з Lexia, мені не здавалося, ми були відсоткові значення cos? високі, але насправді pp2000 ? досить повільно!!!
Ще раз спасибі...
І нам приємно, що ви місцях...
...клієнт продав машину, щоб позбутися від проблеми :-)
Ха-ха, вони все-cos?!
? ми побачимо, як він вирішує питання на Volvo, бачили, що двигун ? те ж саме!
Спасибі всім!
Для мене, не ? задоволення, коли не вирішую проблеми... насправді.
Що стосується мене, не дозволю, щоб взяти її не знайти причину.... питання гордості і задоволеності персоналу.
Але по суті я вражений, як ви ? вів себе!
Він заплатив, і що тоді ? пішов міняти з іншої машини! Я був приємно спокійним у тому, щоб вирішити цю проблему, чому? зазвичай залишають l? фінч? все, не ? прикріплені!
Продовжувати? діагноз в інший...
Я не знаю, якщо пу? бути корисним, але подібні проблеми ви ? перевірив на 3008 мого батька (2.0 150cv), після заморозків і снігу в лютому, машина почала рвати і втрачати потужність і згаснути випадковим чином , проблема ? вирішена в пежо заміна всіх напірних трубопроводів дизельного палива в бак двигуна . Мотивація техніку ? було, що з холодної, деякі сполуки були пошкоджені. Машина йде добре, тільки чекаю повернення холод, щоб побачити, якщо проблема повториться.
спасибі за внесок!
я чув також корзини порт насос... тому на практиці потенційно ви повинні змінити що-небудь :-)
Просто у мене є час і я йду від моїх сієна, кажу тобі точно, що змінили, я пам'ятаю ці труби, чому? вони в красивих мосту, щоб бути на вітер
треба перевірити різні речі... починаючи від тих, pi? комфортабельні номери з...
а то, стоячи на факти ? проблема з по прибутті на дизельне паливо..
У мене було кілька проблем, як правило, на цих двигунах, і кожен раз було щось інше..
Так багато, щоб перерахувати деякі з них:
Насос CR (але авто гасне, і відбувається відмова)
Забруднений паливний фільтр
Форсунки брудні (вирішена за допомогою добавки)
Парафін інкрустований в кошику бак
і останнє, успіх на 2 авто.... Керування зі змінною геометрією (перепускний), усунути дає 2 обороту за рахунок скорочення цівку. Проблема, виявилося, чому? компенсація відбувалося дуже повільно, оскільки автомобілі були зіставлені, і виявилося, проблема "тягни-штовхай" прискорення.