Сторінка 2 з 40 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20-394

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    33
    Я використовую mobil 0-40 на 1.3 mtj і різницю відчуває себе в порівнянні з іншими брендами спробуйте.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    mobil1 0w40 для 147, 150 к.с.,
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    для мене вибір масла залежить від типу двигуна, на питання дизель або бензин з км, що двигун має шлях, приклад: дизельний двигун з 250000km preferira масло "більш жорсткий", ніж свіжа машина; і, нарешті, на підставі того, що ви хочете отримати. я згадав усе, як завжди, мови, що належить тільки машини бензиновий двигун: fiat coup?, smart roadster brabus, subaru impreza STI, і я можу сказати вам, що я перевіряв їх всі, але найкращим для мене завжди залишається royal purple 20w50. нічого спільного з румунії чи motul. наприклад motul v-competition ? відмінне масло-користь pistaiolo, але, як на мене, занадто великою кількістю добавок. в довгостроковій перспективі, коли демонтуйте двигун, залишки і відмінностей відомо, все в порядку. мені було добре навіть із звичайною castro edge sinthetic 5w30, але знову ж відтінки залежать від сезону, якщо на машині ? в процесі обкатки чи ні, і які препарати у вас є. для дизельних розмову ;-)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім,в темі ? дуже цікаво. Я-механік, який працює в представництві fiat alfa land rover,працює на нові машини мені дивно, що кілька разів автомобіль, як Panda точки LPG або cng Джульєтта GPL о. дизель іноді не доходять n'? навіть в 10000 км, що стосується чи щуп для виміру рівня масла, або, як мінімум,цікаво, як завжди, якщо fiat від характеристики підходять для даного типу двигуна, і все одно їсть масло, як ви поясните цю річ.
    На якій підставі ви вибираєте моторне масло на додаток до specifiche.ricordo, що нам в автосалон, ми використовуємо тільки продукти selenia для групи fiat замість land castrol
    Востаннє редагувалось блискавка; 28-04-2014 до 21:16 Причина: Додати ще фразу
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Привіт. у мене Альфа Gt 150*180 mjtd. Після масло серії ( selenia ) я пробував castrol edge масло 5w40 і автомобіль ? повністю змінилася. Двигун ? pi? тихо, плавно і швидко. Я зробив заміна масла трохи-й? 12 тисяч км, і запевняю вас, що масло перетворилося в йогурт. Потім, насамкінець, EDGE ? здорово, але не йдіть за 10k км. Наступний обмін спробує? вперше xtc60 навіть якщо на конкретній етикетці ? вище EDGE. Добавки, я використовував 1 раз прочистити форсунки bardhal. Ви aggiorner? про мої враження, коли спробує? xtc60. З повагою.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    2
    Абсолютний, я вважаю, ряд Shell іп? повна і ефективна в торгівлі, я працював з великими брендами і відомі як Agip, Castrol, Mobil, Total і Elf (загалом, усі товарні знаки обрані будівельниками в якості оригінального обладнання), але в кінці кінців я залишився на Shell для повноти серії!
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я використовував той час, коли я автомобіль дизель motul V300 Power 5/40 в той час як в румунії xtr, коли я перейшов на бензин, і мені було добре
    безумовно, займає трохи, як каже гаррет в кращому випадку там за 5 тисяч км, але це і зрозуміло, ще масло і тісно для використання в конкуренції менше миль, ми за daltronte, коли за одну гонку відразу ж після того, як перше, що ми міняємо і масло
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Я використовував той час, коли я автомобіль дизель motul V300 Power 5/40 в той час як в румунії xtr, коли я перейшов на бензин, і мені було добре
    безумовно, займає трохи, як каже гаррет в кращому випадку там за 5 тисяч км, але це і зрозуміло, ще масло і тісно для використання в конкуренції менше миль, ми за daltronte, коли за одну гонку відразу ж після того, як перше, що ми міняємо і масло
    по-моєму, не ? ще масло racing, пробував на sierra cosworth підготували мій друг після 3 кіл по трасі максимум ? пішов в кашу тиск ? впав постріл, для вуличного використання, а ? дуже добре
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    по-моєму, не ? ще масло racing, пробував на sierra cosworth підготували мій друг після 3 кіл по трасі максимум ? пішов в кашу тиск ? впав постріл, для вуличного використання, а ? дуже добре
    Ну я не згоден з вами в авто від мене цитується в бензин
    була одна sierra cosworth з 500cv і використовується масло
    був у румунії xtr фортецею, що зараз не пам'ятаю
    у мене манометр підключений безпосередньо до входу
    масло турбіни "RS500 змінено" і у мене ніколи не було
    проблеми мастила, я пам'ятаю, що в банку олії
    там було написано " максимальне використання цієї олії та 5000 км
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    По мені motul v300 і один з кращих. Якщо один і ентузіастів, і міняти масло часто і кращі мастила, що може дати двигун. Якщо ми говоримо про longlife-мені завжди було дуже добре з mobil 1.
    IP

Сторінка 2 з 40 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •