наприклад, я використовую для pi? з 27c512. існують ті, які електрично прати?
наприклад, я використовую для pi? з 27c512. існують ті, які електрично прати?
Ні, деякі, не можуть бути скасовані тільки ті, з віконцем, можуть бути видалені з уф
хто знає, я eprom видаляються тільки за допомогою уф-променів і мають сили у віконце, електрично (з допомогою програміста) скасовують інші види пам'яті, як e2prom і flash.
уго ---- президент A.E.P.
пу? бути, що існують такі EEprom і flash-типу 27c512?
мені не здається, 27c512 ви можете знайти у форматі dip28 або plcc32 але завжди eprom.
уго ---- президент A.E.P.
отже, або в віконце (тканини з допомогою УФ), або тільки для запису один раз.
тоді я був п'яний від продавця, який мені продав без віконця, як eprom; я довіряв, думаючи, що вони електрично прати....ми говоримо, що я зробив дурня. також ціна дуже завищена, дав мені (без віконця) для 4.5 євро, в той час як недавно я купив німецький сайт (з віконцем) 3.40.
хороша новина, спасибі carmageddon. спробує? в шукати в інтернеті.
ви знаєте, з якою програміст видалити можна? всі програмісти можуть це зробити, або ми хочемо, певного типу?
всі програмісти підтримують eepronm, як ці, я завжди використовую замість 27CXXX старих автомобілів, де я повинен використовувати емулятор і зробити тести кілька разів
ідеально підходить. спасибі.
буде дуже сильно@? інтернет-магазини італійських, які продають. може бути, з сайту SST є список дистриб'юторів в росії.
ще раз спасибі.