-
Все на місці, я вирішив, годує його, туристичне близько 24 годин, і вони з'явилися риски , спасибі, всі форуми для спільної роботи,квитанцію, з повагою
-
-
привіт, хлопці, я це обговорення, щоб попросити вашої допомоги. хтось з вас може допомогти мені з радіо для smart fortwo з кодом mc761151814963
я втратив код і я не вважаю його більше ;-(
smart, мене попросили 40€ для sbloccarmelo. з розуму!!! заздалегідь спасибі, хто зможе мені допомогти :-)
-
Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір, і доброї ночі.
Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір і хорошого notteh.
Востаннє редагувалось leandro89; 11-12-2013 до 17:37
-
А ми? що говорить peakpower, ? правильна процедура з кодом правильно, в протилежному випадку буде знову SAFE...
-
вибачте gcmotor я не зрозумів. дії, я не можу зробити її, не 4-значний код. в інтернеті є кілька програмістів, коди, grundig, але, ввівши код, який я написав, не ? пов'язаний код не
-
Ви завжди повинні мати код. Мав на увазі, що процедуру вставки, які процитували до мене ? правильно. Однак, якщо ви не маєте його, ви повинні прочитати ep2, а потім використовувати програмне забезпечення типу nyo4.. інакше пошту файл з марка і модель, і ми будемо дати вам код
-
у мене така ж проблема, я теж. наскільки я зрозумів, в обговоренні, що я відкрив останнім часом.. ви повинні читати ep2 і використовувати nyo4.. мені не вистачає l alttrezzo перо, щоб прочитати
-
nyo4 ce l я.. я сумую l інструмент x читати ep2. ви мені порадите?
-
gcmotor код, який я надрукував на радіо ? це: mc761151814963
у той час як у розглянутій моделі встановлений на моїй smartina fortwo 2001 року ? це: http://img.mysoocuu*****/photo/ycarli...0920438425.jpg
дуже вдячний, якщо б я міг допомогти мені. дякую
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму