Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    дякую, що відповіли плані, ми зрозуміємо, все більше і більше?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Можу додати, що в блоці управління ECM (двигун) працює з Раз і, щоб бути більш точним, резистори на датчики температури в каталізаторі повинні давати температуру xompresa між 50 і 100*C і значення відпалу бака adblue повинно бути, від'єднавши ilpin три поплавкового -39*с, в іншому випадку ви повинні втрутитися з опорами і тут.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Завжди говорите iveco правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Я кажу Iveco, але я вважаю, що для відносно мови опорів однакова для всіх вантажівка, як мені здається, що всі повинні дотримуватися системи з UDST bosch. Я помиляюся? Якщо не помиляюся, з Євро 5 scania прийняла EGR, але потім Євро 6 приймає вона також системи Adblue. Тепер з 6 євро Iveco має вбудовану fonzio i диспетчери уприскування сечовини в блок керування двигуном, і я не знаю, якщо інші зробили те ж саме, і якщо прийняти все ж система вприскування палива Bosch.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Немає scania євро 5 ad Blue), і, наскільки я знаю, ви працюєте тільки карту І iveco ? трохи більше? проблематично для інших, а я, на жаль, навіть якщо ви працюєте, а також на вантажні автомобілі, у мене ніколи не було вимоги, щоб виключити його

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •