Я б сказав, перевірити вкладиші turbo, якщо хто-то ? трохи порушена. вам потрібно створити проблему, крім того, відбувається також датчики обертів...
Я б сказав, перевірити вкладиші turbo, якщо хто-то ? трохи порушена. вам потрібно створити проблему, крім того, відбувається також датчики обертів...
якщо ви мені підтвердіть, що проблема у вас навіть на спуску з педалі акселератора звільнені, то не пу? бути проблема, двигун n? в блок управління. ? проблема кпп - зчеплення.
а для заміни масла в кпп......мої жили на а4 він відносив з розуму зійти!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Що я знаю, має бути гідротрансформатор!
Що я знаю, має бути гідротрансформатор! але ріпи холодний або температура
Востаннє редагувалось leandro89; 05-12-2013 до 20:22
Проблема c'? я навіть в гору з педаллю акселератора відпущена.
Я перевірив все, і я зробив так само, l обмін трансмісійне масло з миючими засобами, але проблема не ви ? послаблюється нічого,але і всі елементи управління, які я провів, мабуть, гідротрансформатор пішов.
Ріпи завжди, як на холодній, що у нього температура,холодно-ви відомий пі?.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-12-2013 до 23:44
у цей момент ви можете зняти коробку передач!!!або краще хороший суха обмін!!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Мені колись na na passat робив мені стати тупіший... в результаті це був датчик колеса, який посилав сигнал неправильний і ридаючи, і робив двигун з-за ASR. Спробуйте відключити його і подивитися, якщо реф?... ? доказ, як багато, що не варто нічого.
обличчя зі шрамом...якщо масло ? ок.. ви можете спробувати вступити в спілкування з модуля обмін egs з одним сканером і їзди на мотоциклі спробувати зробити калібрування перетворювача.....
потім зробив це за активації клапанів обмін завжди зі сканером....
якщо ще після цих операцій курс ще не v?...спробуйте видалити всі параметри autoadattivi del'egs...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
проблема вирішена,замінив конвертер машина ? ідеальний.
дякую всім за допомогу