-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
так... повинен був цех
я любитель і не ? робота для мене, але і справжня пристрасть 
звичайно, таким чином я міг би, принаймні, взяти її додому, доброзичлива господиня.
у всякому разі, я звузив поле для ecu, є тільки два можливих:
Siemens Sirius32
Sagem Safir 2
Я, знаєте, допомогти на ці?
я повернувся мережі, для siemens sirius необхідно прочитати eprom, але я не розумію, якщо послідовного читання mpps може мені допомогти, то обробки файлу з будь-якого програмного забезпечення (immokiller, наприклад).
для sagem safir, а я читав, що вони йдуть ponticellati деякі моменти в чіп, але я не зрозумів, якщо це необхідно, також інтерфейс спеціально.
можете мене просвітити cos? сьогодні ввечері я йду на виставу і у всякому разі, я намагаюся щось?
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
якщо ? один sirius32 потрібно читати flash, я думаю, гори 29f400, зараз не пам'ятаю
ймовірно, mpps пу? робити в таких випадках, якщо законом флеш-ПОВНІЙ
в іншому випадку вам доведеться dissaldarla читати і переглядати за допомогою програвача flash/eprom
якщо монтує sagem safir вам спеціального інтерфейсу для scodifica, не просто міст пін на eprom
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
спасибі magi1984... сьогодні я бачу, що звір монтує і я дам вам знати...
-
sirius32 отпаять флеш 29f200,safir замикайте дві ніжки flash 28f512
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
так, але не ? всі? guidotacco
для sirius32 необхідно обробити файл за допомогою програми ad-hoc, який immokiller наприклад
для safir ви приносите в короткі дві ніжки, але через інтерфейс для сніданків...
я помиляюся?
-
для sirius i sw є otocheck,ecuvonix 2,carsoftware,і т. д...
для safir я л інтерфейс tms370 dcode,але ви f? навіть без цього,ponticellando два пін-код flash
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Спасибі, гвідо... сьогодні ввечері ? один sirius32n . На жаль, я не зміг прочитати eprom, в послідовний. Йде dissaldata, і я не маю можливості, на жаль.
-
якщо хочете, у мене є друг, на рим, який може допомогти вам
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
скажіть, pi? в pm... особливо, це стосується витрачає.
-
ціну не знаю, зараз відновлення кількості і тобі послав в лічку, ок?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму