-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
тому я повинен вирішити cn цей інструмент?єдине, що я помітив, що в centralialina ecu в діагноз я не я n шасі, в той час як з mpps бачить рами в flash.я думаю про eep, що видалив дані.хто-небудь файл eep для того, щоб побачити, dv написані дані?рама re рік випуску?
-
якщо ваша проблема ? l ews у вас є тільки два рішення, які я написав.
якщо не хочете експериментувати, я не можу вам допомогти
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Nn, я думаю, l ews, але як ecu шасі nn ce
-
коли немає зв'язку між ews і ecu двигуна автомобіль не запускається...але не тому, що? не втрачає даних кадру, просто тому, що? не відповідає на пінг з боку ecu двигуна...проблема все ews 3 і 4 ? stra знав, і, якщо б це була ваша проблема ? можна вирішити, лише замінивши l ews...роботи компенсація ews часто ? тільки paliativo і це не допомогло
це пояснення ? діє тільки, якщо ваша проблема, як я вже? написано ? l ews
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Тому я хочу купити ews новий? Або йде bn, навіть у руїнах?
-
? потрібно купити новий, просто буклет автомобілі і даних клієнта, і, мабуть, вартість 80 євро...або, може бути, що в пі?...перш ніж діяти, зробіть переконайтеся в bmw, які проблеми.
-
привіт я хотів сказати, що навколо існує також програміст для ews в лінії ke k nn змушує вас втрачати навіть дані
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ну, давай, але якщо я купую новий-але це дрібниці, я думаю, вона*****і ви kiama це прог?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
проблема вирішена
хлопці, проблема, яку я зміг вирішити зрозуміти, де вони в eep-n шасі, дата виробництва, я їм написані і з діагнозом я зробив вирівнювання та футбольний.спасибі всім за підтримку...хороше зробити :-)
повідомлення правильно, я пам'ятаю, що писати великими літерами рівносильно кричати
Востаннє редагувалось leandro89; 04-12-2013 до 18:59
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму