Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав dj_piex Visualizza Messaggio
    Пробач, я не можу відкрити файл, може бути, тому, що я кілька повідомлень
    для інтерфейсу ви можете використовувати простий вбудований max232 з жменькою конденсатори (на ****** існує кілька схем, здається) таким чином, щоб створити зв'язки між ебу і пк, якщо у вас немає послідовного порту, ви можете сміливо використовувати конвертер usb ---> com.

харчування в школі ecu:
    pin 25 +12В
    pin-34 -
    pin 35 +12В

посилання інтерфейс ---> мікроконтролер ебу

pin-код 1-2-3 з'єднані разом з масою інтерфейс
    контакт 17 підключений до reset інтерфейс
    pin 28 підключений до контакту TX інтерфейс
    pin 29 підключений до контакту RX інтерфейс

для живлення шкіри потрібно 5В, які ви можете взяти безпосередньо з ебу або зовнішнього джерела живлення, але пам'ятайте, що в будь-якому випадку, щоб зв'язати разом всі маси

після завершення проходження вам не просто відкрити програму в режимі адміністратора, щоб уникнути неприємностей і дотримуйтесь інструкцій.

Для будь-якого іншого роз'яснення, інші в наявності, випробуваний на десять marelli серії 8 і 16, встановлені на fiat 600 і точка mk1
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    для інтерфейсу ви можете використовувати простий вбудований max232 з жменькою конденсатори (на ****** існує кілька схем, здається) таким чином, щоб створити зв'язки між ебу і пк, якщо у вас немає послідовного порту, ви можете сміливо використовувати конвертер usb ---> com.

харчування в школі ecu:
    pin 25 +12В
    pin-34 -
    pin 35 +12В

для живлення шкіри потрібно 5В, які ви можете взяти безпосередньо з ебу або зовнішнього джерела живлення, але пам'ятайте, що в будь-якому випадку, щоб зв'язати разом всі маси

після завершення проходження вам не просто відкрити програму в режимі адміністратора, щоб уникнути неприємностей і дотримуйтесь інструкцій.

Для будь-якого іншого роз'яснення, інші в наявності, випробуваний на десять marelli серії 8 і 16, встановлені на fiat 600 і точка mk1

Я тепер я зрозумів!! Я у вас вже побудований давно, і прекрасно працює.. не зрозумів, що це були фотографії для створення інтерфейсу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав dj_piex Visualizza Messaggio
    Я тепер я зрозумів!! Я у вас вже побудований давно, і прекрасно працює.. не зрозумів, що це були фотографії для створення інтерфейсу...
    так, цей метод буде найбільш низька вартість, уникаючи програмістів і замінити тимчасово, eprom, файли clock
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    так, цей метод буде найбільш низька вартість, уникаючи програмістів і замінити тимчасово, eprom, файли clock
    Думає, що я зробити, перш ніж читати в мікро, я взяв копито і я припаяні дроту, інакше, і я підтримую його на мікро для того, щоб читати і писати.. рішення простий, швидкий і економічний, і тут ви повинні зробити що-небудь! :P

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98

харчування в школі ecu:
    pin 25 +12В
    pin-34 -
    pin 35 +12В

я використовую той же інтерфейс з програмою...f1.exe,8 і 16 робить диво, але 18 немає, хоча заявлений в програму..мікро-і той закон також говорить мені, scodificata але машина не заводиться..хто-небудь знає чому?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    У 18 вони різні, зробіть читання e2p і кроки з іншого sw тип ecuvonix, а потім повторити, не зробити всього за sw f1.exe що не працює

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    10
    you need absolute number 6 for original

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    e2p???може бути, ви хочете сказати flasch?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •