Іноді буває так, що циліндр регулятор тиску зависає. Спроба не катування, і нічого не варто перевірити.
Вам слід звернутися з діагнозом включити і перевірити відкриття в % регулятора.
Іноді буває так, що циліндр регулятор тиску зависає. Спроба не катування, і нічого не варто перевірити.
Вам слід звернутися з діагнозом включити і перевірити відкриття в % регулятора.
а друзів для осаду в паливному баку і ventualmente несправний регулятор (що, звичайно, на насос високого тиску, не той, що в баку....що не існує), але я тебе навіть питання так як я не киває у ваші пояснення, скільки масла ти в бак.
уго ---- президент A.E.P.
сьогодні я зрозумів, що в баку прибуває тільки харчування насоса і контакти поплавця
Коли ? виникла проблема, в перший раз, я пі? половини бака.
Сьогодні вранці я шлях 16 км шляху міський/приміський, відстежуючи з допомогою ELM регулятор тиску і датчик...
машина ? вів себе дуже добре (не ви ? вимкнена), і значення мали коливання від 1% до 27%; однак, незабаром після партії я побачив, що на мить він мав від'ємне значення (якщо я не помиляюся, -5%). І це нормально, так і cos
насправді... мені здавалося, що від'ємне значення було не просто нормальний...
Тільки для curiosit?, ви використовували multiecuscan з ELM 327?
Ви задали відображення цифр або графіки?
Я задаю це питання, чому? я помітив, від'ємне значення, виявлення числовий, перш ніж заберу графічний адаптер (я був у партії з недавнього часу).
Згодом мені не здається, що графіка в йшов негативні знаки...
я підтримую відповіді всіх колег і додам мій погляд....*****і я вже сказав, перевір тиск насоса низького тиску (2,5 бар), навіть якщо загорнуті відсутній обсяг.....і потім я не хочу, щоб виключити інжектор може бути від 4 хто-nn робить свою роботу.....один мій клієнт скаржився, різні випади в передачі і після кількох перевірок було що витік тиску.....автомобіль після вимкнення починається відразу?