Ламаються скидів???? 3-х років в Пежо і не і ніколи не існувало цієї проблеми.
Ламаються скидів???? 3-х років в Пежо і не і ніколи не існувало цієї проблеми.
можливо, ви мали на увазі той факт, що проблема може бути продиктовано тим, що розряд може мати втрат.....не те, що в peugeot спаде категорично...
на цей автомобіль є оновлення sw блоку управління, який вирішує цю проблему.зроблені всі перевірки, якщо і tt " ок " перейти до peugeot і факти оновити ебу.також перевірте пам'ять несправностей
зараз нічого не зламав.....я бачу тільки дивна поведінка в діагностиці egr.....іноді accelero і відкриває на раз закрита....тоді, як мінімум, відкриває і закриває.....
хм, але можливо, що тільки ця особа палити навіть на холостому ходу автомобіля?
Не, що ти взяв дизель бруд?
ну може, але робить трохи, і потім я не бачу, як міг би зійти з розуму, таким чином, рециркуляції ог з дизельним бруду....тому з бюро все відкрито, закрито на кілька градусів...***** і якщо перевірити, то і машина завжди курить....
тепер зроблю для видалення egr і подивимося....я тільки сподіваюся, що ви не проблеми кодування форсунки, півник...
В діагноз, ви d? помилки, зокрема.
не помилка ? це щось дуже дивне...тільки пару раз помилка egr...але потім ? пішла, тільки...
Я вирішив з допомогою стяжки пружини на клапан турбіни (перепускний) відсутність дефекту в діагностиці клапан з манометром працював добре, але трубку прагнув повітря, чому? він був трохи поширив покласти діапазон ,випробовується ,поставляється і ще сьогодні все в порядку ,спробуйте самі