Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 36

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ламаються скидів???? 3-х років в Пежо і не і ніколи не існувало цієї проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    можливо, ви мали на увазі той факт, що проблема може бути продиктовано тим, що розряд може мати втрат.....не те, що в peugeot спаде категорично...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    можливо, ви мали на увазі той факт, що проблема може бути продиктовано тим, що розряд може мати втрат.....не те, що в peugeot спаде категорично...
    точне ducati 83, enzo, я не мав на увазі певний тип уяви несправностей peugeot, але це був тільки рада
    елементи керування, що б я зробив...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    на цей автомобіль є оновлення sw блоку управління, який вирішує цю проблему.зроблені всі перевірки, якщо і tt " ок " перейти до peugeot і факти оновити ебу.також перевірте пам'ять несправностей

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    зараз нічого не зламав.....я бачу тільки дивна поведінка в діагностиці egr.....іноді accelero і відкриває на раз закрита....тоді, як мінімум, відкриває і закриває.....
    хм, але можливо, що тільки ця особа палити навіть на холостому ходу автомобіля?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Не, що ти взяв дизель бруд?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ну може, але робить трохи, і потім я не бачу, як міг би зійти з розуму, таким чином, рециркуляції ог з дизельним бруду....тому з бюро все відкрито, закрито на кілька градусів...***** і якщо перевірити, то і машина завжди курить....
    тепер зроблю для видалення egr і подивимося....я тільки сподіваюся, що ви не проблеми кодування форсунки, півник...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    В діагноз, ви d? помилки, зокрема.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    не помилка ? це щось дуже дивне...тільки пару раз помилка egr...але потім ? пішла, тільки...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Я вирішив з допомогою стяжки пружини на клапан турбіни (перепускний) відсутність дефекту в діагностиці клапан з манометром працював добре, але трубку прагнув повітря, чому? він був трохи поширив покласти діапазон ,випробовується ,поставляється і ще сьогодні все в порядку ,спробуйте самі

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •