? те, що я хотів би зробити....? не дозволивши мені дати адреси, карти....але, можливо, даних, які дозволяють визнати їх тільки....так що, як тільки, що ви розумієте, як individurle я впевнений, що навіть в редагування, то зміг би краще...
від того, що я зрозумів, тепер я повинен почати з обмежувачами крутного моменту(?я виділив одну годину) і карту педаль...але на цьому я міг би зрозуміти, що це я всередині,а потім-значення, з якими він працює....
михайло впевнений, що я заплатив....по-твоєму, чому? я прибув, бажаючи зрозуміти, як зробити карту пристойний....видно, що псевдо-механічні та mappatori їх сотні навколо...чому? не намагатися зробити краще...
Востаннє редагувалось leandro89; 22-11-2013 до 03:14
ви робите добре, однак, помітити, що у вас є titanium, завантажує файл, ori, ви знайдете драйвери і зміни карти під драйвер.
карти педаль газу , пари , впорскування , турбо-і залізничних скажімо, основи, то ви можете піти навіть на alticipi. і т. д ..
але ці частини частини приблизно з 1500 оборотів, особливо на пару, щоб не мати проблем зчеплення
карти педаль може йти, збільшується легкі, але добре
карту кількість газу знову залиште орі ? legr і побачив, що у вас є елементи управління закриті і не працює.
ви говорите мені, що ті карти, які ви зачепили за драйвер?
будьте уважні, так? є кілька задирок " я з миші "
обмежувачі fumosit? ви можете залишити їх, навіть золота , з кроком не так надмірно.
пара ок
elencami карти з драйвера, що вони для вас?
тиск дизель не добре rivedila
час вприскування також, частини з вище
ок, спасибі про це, і тоді ви зможе вам у цьому? сказати.....
я радий, що, принаймні, логіка роботи як точне....
я не хотів би робити інші cappellate але, по мені, щоб час вприскування, добре, я повинен зрозуміти, що значення, виражені в цій карті....поради?
хлопці, я помітив, що в холодну погоду проблема, описана тут ви трохи притупляється, але відомо, що автомобіль здається набагато більше затримка, що якщо camminassi з шин під тиском....як ви думаєте?
Хлопці, як ви думаєте, коли знайшов хороший компроміс у прискорення і низький дуже низький fumosit?, що торкатися, щоб отримати поштовх однорідної навіть перевищені 3000giri?лише питання кількості дизельного палива, а також надлишкове тиск турбіни може дати відчуття, що двигун стін?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 09-12-2013 21:10
на мій погляд, зміни в тязі двигуна дійсно мало, особливо після 2500 3000 обертів
в карту тисків дизель зміни незначні і не потрібно
в карту дизель зміни непомітні
обмежувачі були підняті, але їх ефект ? майже нульовий, чому? в інші карти, не потрібно йти в цих межах.
тиск повітря пу? йти добре.
але ви маєте на увазі в карті розміщена або в цілому?
c'? одна річ, яку я не розумію:як змінити мапу педаль турбо-тиску в рампі etc etc ....не я отримую виступати те, що я вимагаю....але відомо тільки те, що я це знижує початковий імпульс типу від 2000 до 1500.....і тоді я змінити імпульс вгору...cio? якщо сильний штовхає від 2000 до 3500 відчуваю, що солі, рідини....а якщо геть тяги від 1500 до 3000 мені починає вмирати...або краще не ? енергійні дістатися до "червоній" зоні....
тому я хотів би зрозуміти, чи є ? обмеження змінити, що споживання....або я повинен погодитися, чому? від життя все, що не пу? мати?!?!?
я маю на увазі карту розміщена в 22-11.
з тих даними, автомобіль приймає "p"? тяги з низьким і середнім прискорювач +4-5% і не більше 3000 обертів
бере трохи тяги на максимум прискорювач, але тільки з 2500 оборотів, +12%
я думаю, що ефект, який ви описали на допомогу, зробив так, видатний змін в всмоктуваного повітря, а не палива.
з повітрям або команду turbo ви можете мати імпульс більше? на малій швидкості? але те, що до початку не ми йдемо за дозаправки палива.
я не розумію сенсу зміни тиску в рампі
автомобіль ? без fap, egr відключений, farfalline swirl відключені.
Враховуючи, що я ще не можу завантажити свою карту даю відповідь на питання, на який ніхто не відповів, що знаходитеся в карти, як значення, які вони є. Карти педаль= запит пара, виражена в нм, ці нм, а потім перетворюються в кількість? вводять паливну картку від 'кількості? паливо впорскується, це кількість? паливо вводили ? виражений в мм3. Звідси ВСІ. Між тим, ця пара запитом або мм3, необхідних обмежені: 1) обмежувачі дизель драйвер (для карти з turbo stock буде достатньо 2), 2) обмежувач крутного моменту (виражений в нм), 3) обмежувачі крутного моменту для руху (але так, ви повинні вже? їх вже? у 1000нм, за винятком задньої панелі), 4) карта lambda (обмежувач fumosit?). Останній ? виражається в значеннях лямбда ? перетворити значення в AFR (якщо напишіть на ****** лямбда-to AFR знаходитесь таблиць перетворення, стехиометрической на дизель ? 1=14,7, але для того щоб не мати будь-яких fumosit? треба стояти близько 16 або навіть більше? таким чином ви можете записати все, дизельне паливо, звичайно з turbo stock я б сказав до 1 або навіть менше?, краще трохи диму, що турбо не працює). У цій картці на break point у нас і про мг/Концентратор всмоктуваного повітря, увагу? що тут значення всмоктуваного повітря в мг, і для розрахунку AFR тобі потрібно конвертувати мм3, введіть в мг роблять mm3x0,84. Приклад: на 4000 об впроваджує 62mm3 і ви 900мг/Концентратор, а потім натисніть 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 в AFR.
Зараз gi? тільки змінивши ці карти машина пу? йти добре, без того, щоб торкнутися іншого, якщо не трохи тиску turbo, так що ви можете записати pi? дизельного палива, що зніме. Тут ви можете дати 100 очок на останні 2 стовпця в табличній, і 50 очок, робить заявку.
Я тобі пояснив, перші основні поняття, тепер це до вас, щоб спробувати. Звичайно, з трохи тиску в рампі, трохи вперед і трохи більше? час вприскування може бути? отримати ще значне поліпшення, але зараз починається з азів, не ускладнюйте собі життя. Крім того, як каже користувач, дуже знає цей форум, rail ? ну піднімати це тільки у випадку, якщо необхідно скоротити час вприскування для високих кількостях? iq..