Хлопці, вибачте, але авансові платежі, як правило, щоб піднятися температура?
Або ? навпаки?
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Авансові платежі зменшують egt, але і піднімають тиск в камері згоряння. Це-те, чому? не слід перебільшувати. Потім прибув певної межі, не має поліпшення. Ми говоримо, що на високих оборотах треба мати ін'єкції pi? можна ближче до вмт. За кордоном сша мати вприскування у вмт 3500 оборотів, з високим iq? передбачає наявність досягнень дуже високі. Це ? терміном? з AFR 16 або більше?, з AFR менше, горіння відбувається-й? швидко і пу? очікувати трохи менше. Ми говоримо, що ми повинні триматися в межах 5 градусів після вмт. Я особисто високо на моїй я на 2.5 градусів приблизно після вмт.
зазвичай egt з p? ще заздалегідь, як правило, спад....навіть якщо трохи....
додав би контролювати температуру повітря на виході з турбо...
з допомогою свого датчика, очевидно,...
якщо ? набагато вище, ніж на 60? C, і встановіть IC гідний називатися так...
Востаннє редагувалось leandro89; 20-11-2013 до 20:22
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Riesumo цю тему, щоб не відкрити іншу, на практиці ? прийшов час замінити precat з downpipe, я хотів би знати, якщо хутро провести pi? низькі температури турбіни, втягуються навіть ті, випускний колектор, так як я ? зламав у полон саме з-за високих температур в результаті вентиляції.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Оскільки він відчував, вентиляції, в якості першого рішення у мене небагато, всіх укладених, але один ? зламав, але все одно вже показував? трохи сажі, поблизу, тому я припускаю, що були вже? появі тріщин, також чому? appenna я торкнувся його ви ? розбите.
Але те, що я бажаю ? знати, якщо водостічна труба буде провисати, навіть трохи температура колектора.
якщо не від дизель нижче ви можете тримати його vgt закрита, як ви хочете, і тиск турбо в карту навіть в 3 бар, але не succeder? нічого з цього...
turbo роблять повернути вихлопних газів,вихлопні гази роблять в камері згоряння, в камері згоряння, якщо не ввести ще й дизель, де і коли вам це потрібно....ти не вище....
макіяж st? в торкніться карти, лямбда "набирав вагу " b?l p? де ще вам потрібно....
але не ? єдине, що ви повинні торкнутися мене...
ви повинні спочатку adegure запит dw їх потім коригувати різні tl надання в лямбда на все...
єдиним протипоказанням стрес для зчеплення.......
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ОК, все ясно, манро, але вибачте, якщо є повтори, це водостічна труба знижує або немає темп колектора?