Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    і тоді очі на те, що я написав більше про і завжди намагається виправити chk.....можуть виникнути проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Не ? як карти для авто; картки для Ducati, коли робиш просто зміна карти не з'? потрібно зробити chk; правда ? що MPPS при записі на карту мотоциклів Ducati під вас напис виправити chk, але ви можете писати без prpblemi.
    Очевидно, що sі зробіть зміни в картку (аванси, бензин) cks потрібно обов'язково зробити, в іншому випадку велосипед не частина, але все одно, якщо потім заряджаєте картку, що було раніше тому, все ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    дивіться, не хотілося б пропустити, ніж ні, але, здається, безперервне повторення, про що вже йшлося,серед іншого, не розумію, який сенс буде писати те, що ви ? ліжко без змін...я висловив моя думка і мій досвід, про....так що я б сказав, підбиваючи підсумки, в разі різних проблем і різних методів, які використовуються, щоб отримати повну картину проблеми і акуратності, мати з різних інтерфейсів, використовуваних.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Трапляється, витратили зробити тільки обмін карту, щоб використовувати блок управління використовується модель мотоцикла для використання на і створить інший велосипед, або у вас є блок управління з стандартній карті, і ви хочете завантажити DP, і т. д., Тільки в цих випадках зробити запис в карту без chk.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •