-
і тоді очі на те, що я написав більше про і завжди намагається виправити chk.....можуть виникнути проблеми.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Не ? як карти для авто; картки для Ducati, коли робиш просто зміна карти не з'? потрібно зробити chk; правда ? що MPPS при записі на карту мотоциклів Ducati під вас напис виправити chk, але ви можете писати без prpblemi.
Очевидно, що sі зробіть зміни в картку (аванси, бензин) cks потрібно обов'язково зробити, в іншому випадку велосипед не частина, але все одно, якщо потім заряджаєте картку, що було раніше тому, все ок.
-
дивіться, не хотілося б пропустити, ніж ні, але, здається, безперервне повторення, про що вже йшлося,серед іншого, не розумію, який сенс буде писати те, що ви ? ліжко без змін...я висловив моя думка і мій досвід, про....так що я б сказав, підбиваючи підсумки, в разі різних проблем і різних методів, які використовуються, щоб отримати повну картину проблеми і акуратності, мати з різних інтерфейсів, використовуваних.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Трапляється, витратили зробити тільки обмін карту, щоб використовувати блок управління використовується модель мотоцикла для використання на і створить інший велосипед, або у вас є блок управління з стандартній карті, і ви хочете завантажити DP, і т. д., Тільки в цих випадках зробити запис в карту без chk.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму