Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 33

Обговорення: FORD Focus c-max 1.6 tdi

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    для потіння масла і недолік цих машин...крім tranciamnto труби apirazione в bedimentro і controlallo останнім, після чого ...перевіряти її, а також управління turbo... труби депресії lesionano даючи мізерні уявлення в останньому перейти на egr......!!!!але не варто недооцінювати впускний шланг, що йде на датчик витрати повітря, той, дилера слід замінити шланг і датчик витрати повітря на корпусі повітряного фільтра близько 130 євро!!!!
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    я зробив роботи, cio? розібрали клапан egr чистий, навіть не було брудно, навіть самий поганий він там, де і виходить в повітропровід aspirazioneche перебувало погано, перевірив заслінки-ок.
    те, що я помітив ? що c'? багато масла в колекторі, машина в 69000 км, навіть багато, і тоді власник ? той, який не йде ні сильним, вони роблять так ці машини?
    у будь-якому випадку все зробили і проблема ? їм ще, можливо, щось краще йде, але не більша
    я хотів видалити egr від карти, але побачив, що від послідовного порту magpro2 не закон, я повинен зробити це в bdm і не вдалося.
    датчики або повітря ( maf ) дають проблеми на цих машинах?
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Це я пропоную зробити це в bdm,пошта журналу ми бачимо, параметри maf /egr/turbo т. д., діагноз знаходитесь помилки???
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    Це я пропоную зробити це в bdm,пошта журналу ми бачимо, параметри maf /egr/turbo т. д., діагноз знаходитесь помилки???
    я зробив це кілька разів в бд, і я повинен сказати, що якщо ви дотримуєтеся терміни, в листі нічого не відбувається, в іншому випадку прощай кодування варіантів, тихіший в bdm
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    на цей автомобіль я поставив пластини з отвором 5-6 мм, зроблені близько 60 000 км не горить....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    У мене теж були проблеми з цим авто, звичайно ? у egr.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    я на я змінилася, три!! в тому числі 2 оригінальних і поганих! Якщо коротше, ви не в бік. А безумовно ? то дефект!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Ви згодні,але і завжди є ризик...група psa rognose,і з близької відстані, вони втратити півгодини, перш ніж mezzagiornata після....
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    помилки в діагнозі немає, труби депресії під контролем .
    Трубка, що ти говориш, Carlo Abarth і те, inferro, і то гумові, що частина з турбо і йде на датчик витрати повітря? ( ? є гума), що, можливо, він може бути зламаний, вірно?
    і що ? ок secomnuque.
    найдивніше, що я не розумію ? що цей дефект ? вийшов так, з нічого, машина ? як якщо б йшов з гальмами " тягнуть " ? 90 cv що грудях летить , але ви відчуваєте, що прогресування не ? нормально.
    Просто я читаю від bdm екю, і я бачу, видалити egr.
    Але карта, яка цінності бачать maf/ turbo?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    рага він зміг прочитати це benetta ecu, ? правда, що ви можете побачити значення maf або іншого?
    цей ecu ? оригінальний , ніколи не доторкався єдине, що я зробив ? випробування закрити egr на карті, але я ще не вирішив нічого, що ви мені порадите?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт,починає зняти з картки в egr, і тоді ви будете бачити?...

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •