Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 65

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Реєстрація nn частина сім'ї, edc16+? І потім, якщо я пишу в файл, який я читав без зміни, реєстрації ne нічого не повинно йти правило, або я помиляюся?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    Реєстрація nn частина сім'ї, edc16+? І потім, якщо я пишу в файл, який я читав без зміни, реєстрації ne нічого не повинно йти правило, або я помиляюся?
    Читайте все, що c'? написав пост legendaryslave, говорить, що всередині EEprom c'? система з динамічним кодом, які синхронізовані дуже точно за допомогою іммобілайзера, при кожному включенні змінюється, практично c'? віртуальний eprom всередині eeprom, яка містить flash вихідний файл, не ? pi? дійсним, так як цикл і змінилося
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Читайте все, що c'? написав пост legendaryslave, говорить, що всередині EEprom c'? система з динамічним кодом, які синхронізовані дуже точно за допомогою іммобілайзера, при кожному включенні змінюється, практично c'? віртуальний eprom всередині eeprom, яка містить flash вихідний файл, не ? pi? дійсним, так як цикл і змінилося
    ах nn знав це і тому те, що я повинен був робити?якщо я роблю scodifica, що пу? статися?мені потрібно зробити видалення egr, як я повинен був зробити тоді?

? допустимий завжди останній файл, що має почати писати файл, який заводився?
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-11-2013 до 02:22

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    насправді winols, коли відкрити файл попереджає вас цю річ і відправляє вас на сайт spiegandoti, що це, але впевнений, що не існує ep2 я ripristinerei все, як у від'їзді
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    але насправді, я поясню, я читав вихідний файл, я врятований, і я відкрив ecm, щоб перевірити, cks, і якщо він tt ok.потім після того як я відкрив раз, щоб побачити, якщо я робив видалення egr там стояв я так і зробив,управління cks і не було в порядку.я виправив, а потім натисніть ok.я переписав без контролю cks півня,засунув блок управління і nn частина і вставляють вентилятори та введення в діагноз я від см збої помилка програмування ебу тепер я пам'ятаю код.потім я переписав файл орі, що я читав раніше, і не хотів більше дізнатися ділити.st? думаєте scodificarla в цей момент, і я повинен також побачити, якщо ви можете? зробити

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    та я згоден з вами, але повинно бути читання eepom 95320, щоб спробувати зробити riverginazione
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    якщо з ecuvonix я часткової e2p я повинен вирішити?ви можете перевірити, якщо файл egr remove, і зроблено добре?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    хлопці, сьогодні я зламався блок управління, але eeprom) я вважаю,...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    хлопці, сьогодні я зламався блок управління, але eeprom) я вважаю,...
    що ви отримали в результаті розкладання читання bdm?
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    хлопці, пам'ятайте завжди, що ці блоки управління копію, щоб зробити читання в bdm багато разів не йдуть, ще включаються вентилятори і не відходять, багато разів обрізаються, щоб читати їх, навіть не відкриваючи їх, я в послідовний півень у мене зроблені десятки для egr і я, як користувач, ліжко змінений і переписаний, все ок, для мене проблема з моменту відкриття.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •