Реєстрація nn частина сім'ї, edc16+? І потім, якщо я пишу в файл, який я читав без зміни, реєстрації ne нічого не повинно йти правило, або я помиляюся?
Реєстрація nn частина сім'ї, edc16+? І потім, якщо я пишу в файл, який я читав без зміни, реєстрації ne нічого не повинно йти правило, або я помиляюся?
Читайте все, що c'? написав пост legendaryslave, говорить, що всередині EEprom c'? система з динамічним кодом, які синхронізовані дуже точно за допомогою іммобілайзера, при кожному включенні змінюється, практично c'? віртуальний eprom всередині eeprom, яка містить flash вихідний файл, не ? pi? дійсним, так як цикл і змінилося
Терпіння і чеснота сильних..
Востаннє редагувалось leandro89; 13-11-2013 до 02:22
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але насправді, я поясню, я читав вихідний файл, я врятований, і я відкрив ecm, щоб перевірити, cks, і якщо він tt ok.потім після того як я відкрив раз, щоб побачити, якщо я робив видалення egr там стояв я так і зробив,управління cks і не було в порядку.я виправив, а потім натисніть ok.я переписав без контролю cks півня,засунув блок управління і nn частина і вставляють вентилятори та введення в діагноз я від см збої помилка програмування ебу тепер я пам'ятаю код.потім я переписав файл орі, що я читав раніше, і не хотів більше дізнатися ділити.st? думаєте scodificarla в цей момент, і я повинен також побачити, якщо ви можете? зробити
та я згоден з вами, але повинно бути читання eepom 95320, щоб спробувати зробити riverginazione
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
якщо з ecuvonix я часткової e2p я повинен вирішити?ви можете перевірити, якщо файл egr remove, і зроблено добре?
хлопці, сьогодні я зламався блок управління, але eeprom) я вважаю,...
хлопці, пам'ятайте завжди, що ці блоки управління копію, щоб зробити читання в bdm багато разів не йдуть, ще включаються вентилятори і не відходять, багато разів обрізаються, щоб читати їх, навіть не відкриваючи їх, я в послідовний півень у мене зроблені десятки для egr і я, як користувач, ліжко змінений і переписаний, все ок, для мене проблема з моменту відкриття.
уго ---- президент A.E.P.