вибачте,я намагався curiosit? і winols я на мене розраховує, і розраховує також rsa якщо порівняти оригінал і змінений...
вибачте,я намагався curiosit? і winols я на мене розраховує, і розраховує також rsa якщо порівняти оригінал і змінений...
а мені здавалося, що півень міг прочитати і інші ecu також не описані,важливо ? що підтримується micro
Прямо зараз у вас є підтвердження.а мені здавалося, що півень міг прочитати і інші ecu також не описані,важливо ? що підтримується micro
я incorragiato здаюся, чому? я перевірив технічний опис процесор і я зробив висновок, що протокол bootmode і функції, фізично інтегроване... не центрувати з ебу, так що це залежить тільки від процесора. Результат і, що ви можете зробити тюнінг також холодильник з півня, якщо на процесор tricore.
Ось відео установки і write....
Прогрес, і зменшується назад багато раз, думав, що я не прав, робив дістатися до кінця.
І ми зробили трубки ручної заміни FAP... Враховуючи, що автомобіль ще на гарантії.
2013-09-08 14.32.25.jpg
Востаннє редагувалось leandro89; 13-11-2013 до 09:45
? нормально, що панелі назад і вперед позаду на tricore
- Браво, молодці...
На vivaro частина? Помилки dpf?
Ups.. я думав, були помилки запису.. і що потім повторюється запис блоку....? нормально, що панелі назад і вперед позаду на tricore
У vivaro частина і краще, але не так, як той, старий, який монтує l' EDC16... для цього я зробив програму поодинці, і коли я давав газ підняти дах![]()
рух панелі вказує на області, перевіряються-скасовано-написано-зверніть увагу, що панель показує флеш-пам'яті від адреси 0, то pi? високий