Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    модулі так званих salvadebimetro використовувати їх роки йдуть досить добре ,ви використовуєте тример для регулювання, є три дроти або чотири дроти, а саме :модель 3-дротяні, перериває сигнал 5 вольт, що забезпечує ебу на датчик витрати повітря, а в чотири дроти припиняється, вихідний сигнал від датчик витрати повітря виявити завжди з мультиметр..з двигуна до мінімуму, приблизно від 1,8 до 2,2 вольта прискорення збільшується..бути тріщини не мають до 4 вольт. Кращі, звичайно, ці 4 проводи, що застосовуються практично на всіх debimetri аналогових або 5 проводів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    для тих, цифрові c'? що робити? fiat bravo 1.9 mjtd 120 л. з 2007 чи знаєте ви, що монтує?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Хто знає, для цифрового немає альтернативи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Практично ці модулі використовуються для відновлення debimetri зношені: - щось на зразок підсилювача сигналу. Насправді з часом debimetri (будучи гаряча дріт) з часом зношуються, і ці circuitini служать відновити правильне значення напруги, які забезпечили б нові!
    Для tararli правильно потрібно? використовувати комп'ютер на сто для діагностики і відрегулювати тример так, що теоретичну цінність і реальна вартість збігаються! Їх можна робити навіть з допомогою мультиметра, але тільки за умови, знаєте? апріорі правильне значення напруги, яке має забезпечити новий...
    Є як для бензинових, так і дизельних двигунах, але, як правило, не зовсім дешеві: так що спасибі admin за те, що нам подарували схеми для їх реалізації...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    так, але якщо у вас датчик витрати повітря не їх ви можете встановити потрібне?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    я думаю, що датчик витрати повітря мають всі сучасні автомобілі з електронним уприскуванням, друг мій на alfa gt 16v mjet, він використав це, чому? були проблеми врожайності двигуна, я не пам'ятаю цих проблем, але поставивши цей емулятор, він вирішив майже всі її проблеми,

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    curiosit? riesumando в цій темі:але я читав, форм датчик витрати повітря від +50cv...навіть якщо це були тільки 15 або 20cv, на ваш погляд ? можете дати почитати дійсно значення + на датчик витрати повітря? cio? ecu avr? таблиці сходження на massmo для 1300г/S... якщо закон більше не викликає збоїв?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я побудував хтось і протестували на 147 і bmw 530d з хорошими результатами,схема ? те, що можна знайти в інтернеті на 3 дроти,швидше всього то 4 дроти ? краще, коли датчик витрати повітря саме nonce робить-й?...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    я побудував хтось і протестували на 147 і bmw 530d з хорошими результатами,схема ? те, що можна знайти в інтернеті на 3 дроти,швидше всього то 4 дроти ? краще, коли датчик витрати повітря саме nonce робить-й?...
    Пробував ніколи на Golf V?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ні, але вони повинні піти по тому ж

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми