Подивіться на те, якщо ви повинні прийняти, що c'? список автомобілів, які підтримуються, досить того, що ви шукаєте в мережі, і ви відрегулюйте відповідним чином. Може бути, ви повинні прийняти Півень, v2...
Подивіться на те, якщо ви повинні прийняти, що c'? список автомобілів, які підтримуються, досить того, що ви шукаєте в мережі, і ви відрегулюйте відповідним чином. Може бути, ви повинні прийняти Півень, v2...
працює,не на всіх, але працює![]()
тобто блоки управління, які можна прочитати в bdm інші, які не мають смол для bdm і треба отпаять,читаючи з bdm, як ви сказали, читайте резервного блоку, а потім все, що ви робите, ви можете виправити ситуацію,я пропоную в блоки більш детально, як наприклад bmw завжди робити резервну копію, перш ніж писання послідовних, якщо ви не обладнаний, підготовлений в області, щоб уникнути витрачати 1500? для ебу новий bmw,для іншої частини flash прочитано bdm можна майже завжди записати в послідовний порт, і ви можете спробувати, ви досвід так, як я вам вже казав один раз, зробив резервну копію, ви завжди можете повернутися назад, в той час як навпаки ви не можете зробити, якщо не в поодиноких випадках, так що я б сказав не спробувати щастя.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]