Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    можливо, що єдиний інструмент, який читає micro 516 і bdm 100, і я не вважаю, мікро-ліжко або ktag або півень .

Ви, на жаль....я півень, тьху.... І файли ліжка з bdm 100 або ще kess... І компанії
    Ми не можемо їх записати....на жаль, і так.... Поштовий файл, так хто тебе може дивитися.......я ще ніколи не робив цього типу машини...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    в понеділок я отримую kess . ? сумісна з bdm 100? я маю на увазі з kess, я можу писати благословив micro 516kb??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    в понеділок я отримую kess . ? сумісна з bdm 100? я маю на увазі з kess, я можу писати благословив micro 516kb??
    Не знаю, за читання і подивіться, як ви іде, якщо і рівну написати....але вибачте, якщо у вас є якісь помилки читати файли навіть з півень, що хтось дивиться ce serv. Онлайн і бачать, що вони можуть зробити.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    Не знаю, за читання і подивіться, як ви іде, якщо і рівну написати....але вибачте, якщо у вас є якісь помилки читати файли навіть з півень, що хтось дивиться ce serv. Онлайн і бачать, що вони можуть зробити.....
    файл я взяв з онлайн сервіс, а також вони тільки цього формату . я написав від одного з bdm і пішов дуже добре. але в якості доказу ми зібрали оригінальна карта думаючи, а потім замінити його mpps . тільки щось я не залишала ще писати з mpps.
    потім цей друг зробив неправильно писати scrivendomi пошкоджений файл в мікро-і bdm не міг більше визнавати мікро. тому як тільки вдалося покласти його назад, як це було!? мити руки .
    тепер ? все, проставлений, але у мене карту, яку я надав сервіс онлайн -, і мікро -, що дав мені друг, я не хотів би, що карта не сумісна з мікро .
    ? припущення, можливо, понеділка? я пишу тільки flash в bdm з галло, а ? все в порядку.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я bakup conpleto ліжко з bdm100, якщо ви повинні були служити місце
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ви повинні виконати заміна dpf діагноз, так що всі лічильники йдуть до нуля, в тому числі % засмічення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    я bakup conpleto ліжко з bdm100, якщо ви повинні були служити місце
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    ви повинні виконати заміна dpf діагноз, так що всі лічильники йдуть до нуля, в тому числі % засмічення
    дякую тобі ? доказ того, що я зробив би, так чи інакше . понеділок? буде перше випробування.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    бачив весь піст дуже бентежила riesumo що щоб уникнути непорозумінь на нашій роботі:

блок управління заблокований користувачем, всередині defap не зроблено нами, що було не дуже добре.
    ми надіслали резервного копіювання в інший вимір, ніж той, що читає його bdm з defap працює, що він сам підтвердив, а потім машини в рух і dpf ок, але запрограмована з bdm його другові.
    потім написав карту в послідовний з mpps ribloccando ебу і з ним bdm 100, який читає і пише з іншого розміру нашого резервного копіювання і не в змозі більше повернутися від свого друга, що він написав наш резервного копіювання ви біжите і " знову потребує ремонту.
    сподіваюся, тепер все ясно одне одного.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Спасибі msport не дізнався б, краще підсумовувати,
    Розслідування плутанини вийшло тільки я.
    Висновок :
    А. Пу? бути, що habbia gi? вирішити то я дізнаюся, в понеділок? в майстерні.
    B. Мені потрібно або bdm 100 до теперішнього часу або файл у моє замовлення.

Дякую всім за співпрацю.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Спасибі msport не дізнався б, краще підсумовувати,
    Розслідування плутанини вийшло тільки я.
    Висновок :
    А. Пу? бути, що habbia gi? вирішити то я дізнаюся, в понеділок? в майстерні.
    B. Мені потрібно або bdm 100 до теперішнього часу або файл у моє замовлення.

Дякую всім за співпрацю.
    що б ваші вимірювання ? у будь-якому випадку, якщо ви заблокували flasch вам не потрібно файл на мікро
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •