в понеділок я отримую kess . ? сумісна з bdm 100? я маю на увазі з kess, я можу писати благословив micro 516kb??
файл я взяв з онлайн сервіс, а також вони тільки цього формату . я написав від одного з bdm і пішов дуже добре. але в якості доказу ми зібрали оригінальна карта думаючи, а потім замінити його mpps . тільки щось я не залишала ще писати з mpps.
потім цей друг зробив неправильно писати scrivendomi пошкоджений файл в мікро-і bdm не міг більше визнавати мікро. тому як тільки вдалося покласти його назад, як це було!? мити руки .
тепер ? все, проставлений, але у мене карту, яку я надав сервіс онлайн -, і мікро -, що дав мені друг, я не хотів би, що карта не сумісна з мікро .
? припущення, можливо, понеділка? я пишу тільки flash в bdm з галло, а ? все в порядку.
я bakup conpleto ліжко з bdm100, якщо ви повинні були служити місце
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
ви повинні виконати заміна dpf діагноз, так що всі лічильники йдуть до нуля, в тому числі % засмічення
бачив весь піст дуже бентежила riesumo що щоб уникнути непорозумінь на нашій роботі:
блок управління заблокований користувачем, всередині defap не зроблено нами, що було не дуже добре.
ми надіслали резервного копіювання в інший вимір, ніж той, що читає його bdm з defap працює, що він сам підтвердив, а потім машини в рух і dpf ок, але запрограмована з bdm його другові.
потім написав карту в послідовний з mpps ribloccando ебу і з ним bdm 100, який читає і пише з іншого розміру нашого резервного копіювання і не в змозі більше повернутися від свого друга, що він написав наш резервного копіювання ви біжите і " знову потребує ремонту.
сподіваюся, тепер все ясно одне одного.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Спасибі msport не дізнався б, краще підсумовувати,
Розслідування плутанини вийшло тільки я.
Висновок :
А. Пу? бути, що habbia gi? вирішити то я дізнаюся, в понеділок? в майстерні.
B. Мені потрібно або bdm 100 до теперішнього часу або файл у моє замовлення.
Дякую всім за співпрацю.