Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    ось читання даних з ecu:

8N0906018A
    1,8 Л R4/5VT
    0261207030
    1037354178
    Flash:29F400BT

При спробі прочитати блок управління мені: read error, turn off the dashboard. Практично заряд до 50%, а потім йде швидко до 100%... 4s, щоб читати, перш ніж давати помилку. Не рятує навіть файл. Я не пробував у boot mode.

Ви можете мені дати підтвердження послідовності:
    я вмикаю картину
    я вимикаю рамках
    pin 24 ебу на масу
    назад картина
    знімаю масу з 24 pin
    я натискаю детальніше ecu

Правильно?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 31-10-2013 20:04

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав TTMsport Visualizza Messaggio
    При спробі прочитати блок управління мені: read error, turn off the dashboard. Практично заряд до 50%, а потім йде швидко до 100%... 4s, щоб читати, перш ніж давати помилку. Не рятує навіть файл. Я не пробував у boot mode.

Ви можете мені дати підтвердження послідовності:
    я вмикаю картину
    я вимикаю рамках
    pin 24 ебу на масу
    назад картина
    знімаю масу з 24 pin
    я натискаю детальніше ecu

Правильно?
    pin-код, який ви використовуєте для boot mode не ? те, що гребінь ecu але те, що всередині 29f400 eeprom, встановленої на друкованій.

я вважаю, що ваш інструмент буде п'яний, або, принаймні, нестабільної...будьте обережні

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    ок, це повинно бути легко дістатися до pin24 ecu будучи в розетку. Я знайшов фото про нього.
    До речі, кошти нестійким, як ніколи? По тобі не слід читати з початку? Якщо, проте, мені вдасться прочитати з успішною на той момент я повинен досягти успіху, навіть писати правильно?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    я намагався як 1250, що 1260 і всі читають цю ecu без проблем.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Я не сумніваюся в цьому. Але я читав, що навколо багато мали проблеми читання без видимої причини, а швидкість запису-ні.. мене цікавить писати його орі і просто.
    Сьогодні я намагаюся до школи з терморегулятори. Питання: щоб поставити в boot на школі я завжди повинен надіслати на масу пін-код 24? Вчора на авто ебу грівся з цією процедурою.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    у розділі оригінальні файли c ? файл для вашого автомобіля, ви не можете його скачати, поки не буде 80 повідомлень, але потім ? їх, щоб, коли ти будеш служити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Це я бачив, дякую. У будь-якому випадку я вже? у грі для мене. Єдиний страх ? писати.

Вибачте за невігластво, але для підключення ебу до школи з півень 1260 у мене 2 кабелю: один з + і -, а інший-з K і L. ці K та L за K-line? Я вважаю, K вірно?

Нічого, спробуйте все, не переходить в режим завантаження. як через obd з pin 24 29f400 в маси, так і на школі. Каже: не в boot mode. Я не знаю ще що спробувати.
    У момент я, що не закон жодним чином цікаво, якщо scritura повинно бути зроблено в boot чи ні. В іншому випадку я), флеш-хто-то, що мені, як завантажити файл орі з програміст....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-11-2013 до 08:36

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    вам потрібно 4 дроти підключені дроти boot припаяти до 24 pin, але залишив ******

12v+ = 3 pin і pin-код 62
    12v - = 1 pin
    лінії K = pin 43

провід boot слід поставити на негативний для другої тільки і не завжди пов'язані, як правило вливати в маси після ? з'явилося попередження на запит boot.
    - точний час ? після того, як ви натиснете на кнопку, що дозволяє бачити дані від ecu : премії, ecu з ecu подається і затверджується провід boot на негативний на другий, а то видалиш, якщо ви можете дотримуватися цю послідовність і її в той момент, коли він потребує ecu входить в boot і пуй читати і писати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Я намагався дотримуватися цієї послідовності, застосовуючи перемикач або в екю, що в pin24 в маси. Нічого не можу змусити її піти в boot...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    якщо ви хочете відправити мене ecu вас поселитися, або, якщо ми сусіди, можеш прийти до мене прямо, я б.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •