вже зробили....я отримую божевільний..особливо тому, що я не маю чіткого бачення автомобіля...
вже зробили....я отримую божевільний..особливо тому, що я не маю чіткого бачення автомобіля...
якщо ви виявили pdf, що ви говорите, ви говорите, що 2 ecu мають ідентичні nmero hw і sw, то, за логікою також зміст 2 e2p повинні бути рівні....
контролювати зв'язку по шині can між двома ecu c'? модуль can, до якої "повинен сказати, який ecu ? призначений на стороні циліндрів 1 і, наприклад, в ряд циліндрів 2".....
я думаю, що це річ, щоб зробити діагностику за допомогою vcds...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ах, я хотів сказати, пошук діагноз: Entry and start authorisation control unit J518.....
вибачте contraddirti манро але ці зовсім master і slave, мають флеш-пам'яті і процесор однакові і відрізняються тільки e2prom саме тому, що master а інший slave, якщо ви спробуєте читати їх у школі в лінії k тобі каже, що навіть програміст (я перший раз, коли я прочитала їх з galletto 1250) думаю, що ви не зберігає файли, якщо не читати все спочатку ла, а потім раб, я у мене була проблема з блоком них , машина їздила але вона погано і іноді не заводився ще,і це був процесор насправді навіть в bdm leggeve flash і e2prom і давав помилку на mpc, я повинен мати back up з двох блоків, якщо потрібно, я бачу, postarli не вистачає, але в одній точно гдк, не пам'ятаю, якщо master або slave.
ні..ні тих, хто мені пу? суперечити...я не розумію, padreterno.....
я? я кажу на основі офіційних документів vw ? не те, що говорить програміст. вибачте...
потім, однак, також кажеш, що якщо не читати все, а не два вам зберегти дані...
отже, це підтверджує, що два файли в реальності? не master, а slave, як ви говорите, але бенсі один файл, розділити між двома ecu....
тоді ж я та інші мої opinone крім того, неправильно, що це може бути....
звичайно, це як один файл, а для цього, що і master, а інший slave, тому що працюють обидва, як якщо б вони були, блок управління, унікальною, і це те, що в послідовних туристичне не тобі назад читання, однак, блоки управління, які дали всі недоліки і я вам скажу' більше' якщо він ламає тобі дають в будь-якому випадку.
ммм...розумієте, що завтра, як приїзду в офісі, місце файли, які я прочитав в bdm з cmd, також, що хтось до мене він повинен бути в e2prom від ecu несправний, тому я не знаю, якщо вихідний файл чи ні..всім дякую за роз'яснення. В даний час ? стало справою принципу
Зробити immo off, на всі два, може вирішити цю проблему
чому б і ні, я повинен редагувати файл поставити шасі транспортного засобу після того, як я бачу, що машина частина, тому що я не хотів би опинитися в діагностиці шасі на іншій машині...і, як ви знаєте, з групою vag не жартує..