Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 73

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    вже зробили....я отримую божевільний..особливо тому, що я не маю чіткого бачення автомобіля...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо ви виявили pdf, що ви говорите, ви говорите, що 2 ecu мають ідентичні nmero hw і sw, то, за логікою також зміст 2 e2p повинні бути рівні....
    контролювати зв'язку по шині can між двома ecu c'? модуль can, до якої "повинен сказати, який ecu ? призначений на стороні циліндрів 1 і, наприклад, в ряд циліндрів 2".....
    я думаю, що це річ, щоб зробити діагностику за допомогою vcds...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ах, я хотів сказати, пошук діагноз: Entry and start authorisation control unit J518.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    вибачте contraddirti манро але ці зовсім master і slave, мають флеш-пам'яті і процесор однакові і відрізняються тільки e2prom саме тому, що master а інший slave, якщо ви спробуєте читати їх у школі в лінії k тобі каже, що навіть програміст (я перший раз, коли я прочитала їх з galletto 1250) думаю, що ви не зберігає файли, якщо не читати все спочатку ла, а потім раб, я у мене була проблема з блоком них , машина їздила але вона погано і іноді не заводився ще,і це був процесор насправді навіть в bdm leggeve flash і e2prom і давав помилку на mpc, я повинен мати back up з двох блоків, якщо потрібно, я бачу, postarli не вистачає, але в одній точно гдк, не пам'ятаю, якщо master або slave.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ні..ні тих, хто мені пу? суперечити...я не розумію, padreterno.....
    я? я кажу на основі офіційних документів vw ? не те, що говорить програміст. вибачте...
    потім, однак, також кажеш, що якщо не читати все, а не два вам зберегти дані...
    отже, це підтверджує, що два файли в реальності? не master, а slave, як ви говорите, але бенсі один файл, розділити між двома ecu....
    тоді ж я та інші мої opinone крім того, неправильно, що це може бути....

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    звичайно, це як один файл, а для цього, що і master, а інший slave, тому що працюють обидва, як якщо б вони були, блок управління, унікальною, і це те, що в послідовних туристичне не тобі назад читання, однак, блоки управління, які дали всі недоліки і я вам скажу' більше' якщо він ламає тобі дають в будь-якому випадку.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    ммм...розумієте, що завтра, як приїзду в офісі, місце файли, які я прочитав в bdm з cmd, також, що хтось до мене він повинен бути в e2prom від ecu несправний, тому я не знаю, якщо вихідний файл чи ні..всім дякую за роз'яснення. В даний час ? стало справою принципу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Зробити immo off, на всі два, може вирішити цю проблему

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Зробити immo off, на всі два, може вирішити цю проблему
    це може бути ідея, мої e2prom повинно бути добре, ви повинні бачити sw, якщо вона дорівнює.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    чому б і ні, я повинен редагувати файл поставити шасі транспортного засобу після того, як я бачу, що машина частина, тому що я не хотів би опинитися в діагностиці шасі на іншій машині...і, як ви знаєте, з групою vag не жартує..

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •