повідомлення помірний, ? гарне правило, представитися, перш ніж писати на різні теми форуму
Востаннє редагувалось leandro89; 04-12-2013 до 23:02
було б не погано...гарне відео, щоб зрозуміти, як це зробити...гвч знає, дотримуйтесь...але насамперед побачити, як настроїти роботу...
Я хотів би почати пайку, і не маю права, щоб завантажити керівництво.Хто-небудь є?інший варіант, щоб читати?
хлопці, з мого досвіду ( тут гра в будинок це моя професія ) я відмовився від часу, паяльник звичайний, з невеликою інвестицій, можна взяти паяльник гарячого повітря, як маленький weller газу... з тим, не ризикуйте і не робити шкоди на лижах з паяльник, що дуже легко, коли ви наполягаєте або коли ставлять і знімають компоненти так багато разів. Якщо хочете пораду, я коли почав не так давно працювати на пластини складних, таких як plcc, то sodip, bga і в цілому вся електроніка smd, я стала робити тести на платах жорстких дисків, щоб зрозуміти, як тепло і як рухатися. На жаль, не є керівництво, яке тримайте, коли він має справу з компонентами тонке.. треба зробити досвід і, запевняю вас, результат ви побачите після першого отвори обвуглені ...![]()
Use soldering flux, that helps a lot.
Привіт,
я використовую, щоб видалити IC або інші частини електронних SMD Hotair Ремонт station.
? ви не можете запрограмувати (читати і писати) дані з Eeprom diratamente?
Що стосується ставка, я знайшов, навколо суші, які були відстій, не у всіх є потік...для хорошої зварювання необхідно також ставок добре