-
Добре б знати. Перш ніж робити пошкодження обмоток форсунок..
-
mah, я саморобних стенд, подають флейта, підсилювач, комп'ютер, програмне забезпечення, яке генерує сигнали, хвилі з допомогою звукової карти, перемикач, насос, регулюється, як ті, що змінюються, які використовуються для гонок старих автомобілів, рідини, і багато-багато терпіння.
що я знаю, інжекторів в peak and hold і насиченість завжди 12В, змінюється тільки струм.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Привіт TTMsport,
як ви відчуваєте, я можу дати, моя особиста думка, і я отримав результатів від повної до іншого, з допомогою різних засобів будь-якого роду.
Дві речі ви можете зробити як в школі, так і з форсунки встановлені, і стоять, як для дизеля, що для бензину.
Форсунки розібрали, я посилаю вас за посиланням, що фотографії говорять більше, ніж тисячі слів: https://www.youtube*****/watch?v=7aT4S1lIBAY
Форсунки встановлені, ви можете зробити суміш 3/4 продуктів, що перебуваєте в фурнітури: Nitroantinebbia, Ацетон та олії білий (якщо у вас немає DPF і Кішки, ви можете додати Масло 2Т синтетичне)
функції різних компонентів:
- Nitroantinebbia: розчиняє парафін (дизель), підвищують октанове/cetani, знижує точку cogelamento
- Ацетоні: Розчиняється в morchie і disncrosta
- Нафту, Білий: змащує гумові і disincrosta, щоб забезпечити безпеку всіх органів клейкий і plasticosi (O-ring, труби etc)
- Масло 2T (ТІЛЬКИ СИНТЕТИКА) Звичайні характеристики Нафти-Білий, але не потрібно, для видалення окалини.
% Йде на основі, як великий бак, і це справедливо, від того, скільки палива залишилося, проте відсоток правильному деякий час, щоб все:
500 мл Всього, якщо ви ніколи не робили очищення і, при необхідності, зробити бак майже порожній (ca 10/15 літрів) і роблять це на кілька повні,
в іншому випадку завжди 500 мл, з половиною бака або повний бак і зробити суміш кожні 10000км (10000 км ovviamnete, орієнтовні в залежності від потреб та якості палива)
-100 мл Нітро
-100 мл Ацетону
-50 мл Масло 2T
-250 мл Олії Білий
PS: Після вживання/повні з добавкою, рекомендую міняти при необхідності (якщо є), паливний фільтр.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму