Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    У тому сенсі, що поглинає потужність...точно не знаю скільки, але в деяких обговорення деяких експертів це було відзначено.
    Тут, наприклад http://www.professionalchiptuning.ne...osswagon-150CV потім в інших, що зараз не пам'ятаю, але я думаю, однак, що rail йдіть aumetato після істотного витрати палива, я думаю, більше 80 мм, кубів, мій намір ? надати саме цієї справи, і бачив, що комікс, який назад ? прийнятним я вважав за доцільне залишити його в грі, але йому тільки трохи свободи? збільшення на 1% його обмежувачі.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я думаю, однак, що, щоб надати більше? 80 кубів, а також підняти обмежувачі драйвер, то слід втрутитися на час ін'єкції, або шляхом інформування або обманюючи ecu.
    Bastonatemi, якщо я сказав stonxata...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я думаю, однак, що, щоб надати більше? 80 кубів, а також підняти обмежувачі драйвер, то слід втрутитися на час ін'єкції, або шляхом інформування або обманюючи ecu.
    Bastonatemi, якщо я сказав stonxata...
    Щоб надати більше? у 80mm3 інформуючи ecu, потрібно підняти останній bp і перераховуються час на останній стовпець відповідно поклади на вр. Для 90mm3 від 10%, calcolandoli добре буде пі? або менше 10% на весь стовпець. Не торкайтеся перші очки в 3000?.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Щоб надати більше? у 80mm3 інформуючи ecu, потрібно підняти останній bp і перераховуються час на останній стовпець відповідно поклади на вр. Для 90mm3 від 10%, calcolandoli добре буде пі? або менше 10% на весь стовпець. Не торкайтеся перші очки в 3000?.
    Перечитавши обговорення, я думаю, не зрозумів...що ви маєте на увазі під "не чіпати перші очки в 3000"?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Це було саме те, що я хотів..., bp, що знаходиться до часу, щоб повідомити

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Riesumo цю дискусію, так як я зробив з налаштувань на карту, і я не вважав за потрібне відкрити іншу.
    А тому я завжди думка про те, що, я підкреслюю, що мета ? що вводити 80mm3 і розтягнути на швидкість? максимум, пам'ятаю, що нижче 2500rpm я не можу дати йому кроком, також низькі, інакше мені вібрує маховик, і, чесно кажучи, мене не цікавлять тим продуктивність нижче цих оборотів.
    Заздалегідь дякую.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Riesumo цю дискусію, так як я зробив з налаштувань на карту, і я не вважав за потрібне відкрити іншу.
    А тому я завжди думка про те, що, я підкреслюю, що мета ? що вводити 80mm3 і розтягнути на швидкість? максимум, пам'ятаю, що нижче 2500rpm я не можу дати йому кроком, також низькі, інакше мені вібрує маховик, і, чесно кажучи, мене не цікавлять тим продуктивність нижче цих оборотів.
    Заздалегідь дякую.
    Я ще не можу подивитися карту, але кажу тобі вже? що для 80mm3 час їх можна залишити оригінальні. В іншій темі я розмістив карту вже? зробив, що повинен зробити близько 190 л. с. з 90mm3 на максимальних, середніх і 80/82mm3 на 4000 про. Якщо тобі досить 80mm3 починає піднімати останній Брейк-пойнт на всіх картах, що є, якщо: rail,заздалегідь,тиску турбо,vgt, так і на ті основні, які в ті, в регенерації. Ті, регенерації, то вони золоті, а ті основні змініть тільки в останній точці кривої (або на останній стовпець таблиці), vgt відкрийте її трохи більше? але, можливо, навіть не служити, тому рекомендую зробити тестову картку з vgt орі і тільки на bp встав. На аванси для 80mm3 від 1 градуса до 4500giri і 3 градусів до 4000, якщо підніміть тиск в магістралі rail в 1680bar, якщо ви не встаєте від 2 градусів до 4500 3,5/4 градусів на 4000 про. Число pi? низькі частини від 1 градуса до 3 градусів до 3750. Зміни завжди тільки остання точка кожної кривої або останній стовпець у табличній, піднімаючи останній Брейк-пойнт на карті на 80mm3 звичайно. Зробити швидко можна, звичайно, копіювати дані або кроком, і скопіювати їх на картах супутніх товарів. Щиро 80mm3 залізничних будемо? живу, як оригінальні, як завжди говорить, іншого користувача форуму rail ? добре піднімати тільки тоді, коли IQ стають високими і, отже, також час, щоб надати певні IQ стають дуже, піднімаючи rail ? можна трохи скоротити час вприскування і cos? не доведеться? дати занадто рано, щоб стояти і пі? можна ближче до вмт.
    Повертаючись до карти на turbo зробіть так, як хочеш ти, я не працює інтернет, тільки остання точка кривих дає від 100 до 150 пунктів залежно від того, чи як ? введення турбіни і останні криві, а не ne також від p? в точках перед тим, як зробити її більше? лінійна, особливо на останній кривий вада стати 'трикутник'. Доведеться, звичайно, зробити журнал і побачити, скільки у вас повітря на 4000 об, розраховує, що якщо вам 950mg/повітря в цих оборотів потрібно поставити лямбда-близько 0,95 для 950mg/i (і fumer?), звичайно з турбіною оригінал, без збільшення теж тиск машини впевнений, трохи курить, даючи 80mm3 4000 оборотів, враховуючи, що ori ne впроваджує 62..
    Спробуйте дотримуватися того, що я сказав вам, і якщо ви подивіться на карту, яку я поклав в іншій темі

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Карту я зробив, щоб надати максимум 80mm3, тому час і rail орі (природно, limit, IQ з драйвера я встань точно 82mm3), а також аванси я йому залишили орі, і я не думаю, що ми повинні дати якійсь мірі, так як машина не курить видів високих оборотів, тільки невеликий sbuffata якщо випад ходу педалі, але все закінчується...турбо я дав максимум 125 очок і більше? змінюється також обмежувачі.
    Я хотів би підкреслити, що я не експерт і st? намагаюся вчитися, я не розумію, що ви маєте на увазі під "VGT"...тоді я не зрозумів, то підняти всі ВР, часу б тільки якби я хотів дати пі? у 80mm3 наприклад, incrementanto остання крапка в 90mm3, але, як пояснювала мені не потрібно...пошту посилання на вашу карту cos? я намагаюся краще зрозуміти, таким чином, я ? р? важко...
    Автомобіль йде дуже добре, і я не хотів би йти, ніж питання надійності?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Карту я зробив, щоб надати максимум 80mm3, тому час і rail орі (природно, limit, IQ з драйвера я встань точно 82mm3), а також аванси я йому залишили орі, і я не думаю, що ми повинні дати якійсь мірі, так як машина не курить видів високих оборотів, тільки невеликий sbuffata якщо випад ходу педалі, але все закінчується...турбо я дав максимум 125 очок і більше? змінюється також обмежувачі.
    Я хотів би підкреслити, що я не експерт і st? намагаюся вчитися, я не розумію, що ви маєте на увазі під "VGT"...тоді я не зрозумів, то підняти всі ВР, часу б тільки якби я хотів дати пі? у 80mm3 наприклад, incrementanto остання крапка в 90mm3, але, як пояснювала мені не потрібно...пошту посилання на вашу карту cos? я намагаюся краще зрозуміти, таким чином, я ? р? важко...
    Автомобіль йде дуже добре, і я не хотів би йти, ніж питання надійності?...
    Питання часу і rail добре cos?, для досягнення трохи пе дав би. Але це завжди залежить від того, наскільки введіть високих оборотів. Ви пробували робити журнал? Введіть 80mm3 до 4000 оборотів і більше? Якщо ви залишили лямбда-орі не думаю. Однак для того, щоб підняти вр на інші карти ? чому? потім ви змінюєте тільки там, де від pi? дизель, то тільки в нижній частині кривої. VGT=змінною геометрією..
    Щоб дати більш 80mm3 можна навіть не піднімати вр час бажаючи, обманів, трохи утримуючи, що і оригінал. За рахунок, що даючи 10% останній стовпець введіть близько 90mm3. Таким чином, для? вона думає, що вони 80mm3 і, отже, gi? лямбда-просто опустіть його, щоб 80mm3 і не 90mm3 як слід, якщо встаєш у вр.
    Не розумію також, чому? обмежувачі ви віддані 82mm3, а не 80, якщо так хочете додати 80mm3..Тут обговорення, що я тобі сказав.
    http://www.professionalchiptuning.ne...9-120-cv/page4

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я не зробив ще одного журналу, але в теорії до 4000 оборотів, я повинен бути в 80mm3 в залежності від карти.
    В лямбда-я зробив все в 1 (повинно бути stechimetrico).
    Обмежувачі я мессі на 82 тільки, щоб дати свободу? в карти час, і в будь-якому випадку я не думаю йти, хутро, 80 так як час орі...я міг би підняти їх навіть до 90, але теоретично я завжди вводили 80.
    Я думаю, що не робіть різниці, якщо не змінити ВР інших карт в 80mm3, так як від 70mm3 і далі буде використовувати всі ті цінності, так би мовити, наприклад якщо я залишаю 70mm3 ВР у нижній частині кривої тиску в рампі, то тиск у 4000 про. 1600 бар, але я думаю, що це тиск я б навіть з ВР в 80mm3..., таким чином, шляхом введення пі? у 70mm3 я завжди 1600 бар у тих кіл, з або без moddare ВР...може бути, я міг би помилитися в цьому, повторюю, я не експерт.
    Dar? подивимося на обговорення...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •