Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 74

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    але egr впливає cos? так багато тиску в рампі?
    абсолютно немає, і якщо змінюється cos? так, перш ніж підключіть його повинні перевірити деякі механічні проблеми в ланцюзі живлення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    4
    Привіт всім, я зійду на обговорення, зазначивши, багато кваліфікованих людей, і тому я вітаю всіх. Я додав би, що значення тиску, який читає в діагноз ? що вимірюється від датчика, тому, щоб знати, чи є значення ? точно потрібно замінити, звичайно, працює. Однак, будь-яке керівництво по діагностиці див. перші і основні елементи управління на низький тиск, то висока, враховуючи, що з-за відсутності низький, відповідно, високий тиск може знизитися.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, мені, це Регулятор тиску на насосі (DRV) я ? довелося особисто pi? раз на pi? автомобілі, підключає регулятор тиску bosch, пу? трапитися, що через дизельного палива забруднені, або заткнуть мікрофільтр на кінчику регулятора просто розібрати її і очистити його, трапляється, що пошкоджується gommina or і втрачає тиск, або, що він несправний.. міняйте їх і йдіть спокійно, якщо це з-за клапана EGR не були б перепади тиску, cos? очевидні потім просто від'єднайте роз'єм клапана Egr ж, щоб розрізнити проблеми
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, мені, це Регулятор тиску на насосі (DRV) я ? довелося особисто pi? раз на pi? автомобілі, підключає регулятор тиску bosch, пу? трапитися, що в з-за дизельного палива забруднені, або заткнуть мікрофільтр на кінчику регулятор просто зняти і очистититрапляється , що пошкоджується gommina or і втрачає тиск, або, що він несправний.. міняйте їх і йдіть спокійно, якщо це з-за клапана EGR не були б перепади тиску, cos? очевидні потім просто від'єднайте роз'єм клапана Egr ж, щоб розрізнити проблеми
    Вірно ! багато роблять ігнорують існування і сходять з розуму

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    те, що сказали хлопчики ? точно, і в 99% випадків, проблему тиску на "коливання" ? з-за регулятора тиску, що у випадку з mondeo,будучи системи common rail delphi,має також вбудований всередині датчик, який посилає в ecu сигнал зворотного зв'язку для контролю найбільш точний....
    те, що я можу порадити ? що, перш ніж замінити регулятор слід спробувати перевірити датчик rail на флейті....
    іноді ці ви starano ? дають сигнали фіктивних, так і в ecu, який, діагностики тиску в рампі..так як ecu для регулювання прес-тримає в первинній враховувати сигнал з датчика ? очевидно, що якщо це від значення "виникати і зникати" ecu намагатиметься налаштувати все у відповідності з цими сигналами....потім двигун вимкнений, ви можете? спробуйте, якщо датчик від значення правильні...або спробувати його замінити....я думаю, що датчик, витрати значно менше, регулятор...потім два випробування пу? заощадити гроші приємно...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Увага, всі повітря, потім на датчик витрати повітря і рециркуляції відпрацьованих газів, так? на планшеті, коли не вистачає повітря обрізається l уприскування і, відповідно, дизельне паливо) і, відповідно, p-rail, очевидно, якщо і були перевірені всі решта типу низького і високого тиску, дизель окислення на різні контакти датчиків і ефективність датчиків ж
    Потужність і нічого без контролю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Хлопці, але defap цього авто ? важко, хто-небудь мені може дати якусь пораду.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав nero72 Visualizza Messaggio
    Хлопці, але defap цього авто ? важко, хто-небудь мені може дати якусь пораду.
    піти поговорити в темі, що ви написали, ви б і мови, і плутати ідеї, я можу порадити вам шукати якісь обговорення з допомогою функції пошук, якщо не знайдете нічого, тоді відкрити обговорення " та задайте своє питання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Вибачте, гаразд, з цим впоратися? пошук.

Рага, інша інформація, додаю фото клапан образити було б кружляв жовтий з повагою Джанфранко.2013-10-26 21.28.57.jpg
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 21:49

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    на мою думку краще спочатку дивитися, якщо ce бруд в датчик рейл і клапан тиску рейл, по мені, проблеми та їх

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •