Датчики обертання були різними, датчик частоти обертання, встановленого на двигуні, 147 не працює, чому? в діагностиці не читав обертів. Замінити те, замінити flash, і e2p від ecu множинного той, 147, автомобілі ігри.
Датчики обертання були різними, датчик частоти обертання, встановленого на двигуні, 147 не працює, чому? в діагностиці не читав обертів. Замінити те, замінити flash, і e2p від ecu множинного той, 147, автомобілі ігри.
Мені здається дуже дивним, що він...
З sti двигуни я зробив cambni неможливо, і я всі партії, в межі, відновлення електроніки від старого. Навіть я поставив колінвал точки jtd (де клює сигнал датчика) на alfa 156 рестайлінг... без будь-яких проблем. По мені, досить було замінити тільки датчик обертів...
я зібрав 120 mjet в bravo2 під пункт 188 jtd....
тип датчика і форсунки я залишив їх оригінальними двигуна 120 незважаючи на ? управляється з edc16....
але не проблема і на мотоциклі з першої спроби....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Заміна датчика я зробив з ecu оригінальний, але priblema ? хто не читав, а якщо вкладав в екю 147 читав. Навіть мене ? здалося дуже дивним, знаючи, що двигуни perfettamenti рівні mah я вирішив, cos?...