вкладення можна зробити, замість того, для завантаження потрібно мати 80 повідомлень
вкладення можна зробити, замість того, для завантаження потрібно мати 80 повідомлень
я кажу тобі, що ти був занадто високим, з турбонаддувом.
Дякую, Іване, насправді я зрозумів, що я теж? c'? сказати, що моя машина має цівку в westgate і регульоване ? без датчик витрати повітря, отже, бачив, що я не торкався цівки тиск повинен залишитися на тому ж рівні.
Я завантажив відображення в машину, я дуже радий!! Щоб бути моя перша робота, я задоволений, машина взяла на себе життя, не f? дим, не горить жоден індикатор, швидкість? макс перевірені на шосе 180 Км/год, до яких було 160 Км/hm витрата палива знизився з 6 літрів дизельного палива на 100Km/h константи тепер мені 130 км до 118 Км від готелю. Б? що сказати, я міг би запропонувати і більше? по-моєму ще 10 резюме можу залучити їх до cliozza,насправді з тиском rail, був дуже низьким, і навіть з обмежувачами крутного моменту не я перебільшив,але, будучи без інтеркулера, я не хотів перестаратися,то на жаль, мій clio також має деякі проблеми з форсунок, зокрема, кілька разів не бризкає в борг і діагноз мені misfit 1-го циліндра..
Зараз ми побачимо, додати інтеркулер,фільтр BMC CDA, ремонт в обов'язок цих форсунок і те rivedr? ще трохи карту..
Вибачте, якщо, можливо, я виходжу за тема, але я хотів дві info..
на Меган або Scenic 1,5 року 105л.с, і довелося від механічних деталей типу форсунок або турбо, або тільки на карту?
Дякую і вибачте за втручання..
Змінити rispeto 65 змінюється впевнений, турбіна, ilresto не знаю...голівку блоку ? одно, насправді тривав від різдва до святого стефана![]()
Якщо ви мали на увазі запитати, що відмінності є від 1.5 dci 65cv в 101 л. с. змінюються кілька речей..
Інтеркулер
Форсунки, плюс
Насос плюс
Турбіна зі змінюваною геометрією
Блок управління
Двигун s? повинні бути рівні..