спробуйте переглянути тут:
Не вставляти посилання на зовнішні ресурси
спробуйте переглянути тут:
Не вставляти посилання на зовнішні ресурси
Пропоную fiorentini, як посиленого зчеплення!
цікаво, дякую... могли б зробити бренд? :-)
завжди так розпливчасто...
Хлопці, скільки разів я повинен сказати, що не можуть публікувати зовнішні посилання на форумі, якщо не уповноважені модератори, так що перш запитайте
Проблема не ? стільки зчеплення, скільки маховик, що по мені ? дуже + предмет провисання, ніж зчеплення ж, у випадку з 147 без з маточиною приводу, покладених на маховик.
На вашому місці я б постаралася маховик жорсткий і, можливо, monterei зчеплення міді, як вам радили раніше.
На групи fiat з загальної нажимной (на альфа ? витягнути), стилус виключено,,? можете встановити маховик старих TD100, що ? фіксованою і не з маточиною приводу, тому дуже + надійний і менш схильний просіданню нових систем bimassa.
я боюся, вібрації на 1500 оборотів з маховика monomassa... а я бачу, що можу знайти...
і посилання на налаштування, що, на мій погляд, не має з форуму, я думав, що ви могли б розміщувати, але я розумію, що це не так, щоб багато, я прошу вибачення...
я прошу вибачення я навіть не спитав дозволу...
повертаючись до нас: я бачив у мережі людей, які вони зібрали всю групу зчеплення fiat coup? 20v turbo.... у вас ніколи не чув, щоб правити, як це?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я чув хороші флоренції.