Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 37

Обговорення: bmw 320d 150cv

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    немає..тому що для розрахунку внутрішнього знає, що з 20ms і 1600bar слід вводити x дизель якщо ви збільшується до 1680 з 20 мс, не ? понад х дизель, а y-це екю, якщо він розраховує тоді? s? тому вирішили дати вам, однак, x iq дизель, але з rail менше 1680....ви розумієте??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    я б питання від новачка, видно, що в цій карті те, що я можу зрозуміти ? бронювали без оформлення приростів ефективних, я був заінтригований 700 оборотів + 20%, ? неправильно, чому? не має сенс збільшити мінімум на 20% ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    ні, що не має сенсу, машина до мінімуму, що, якщо він робить +20%. обмежувач йде піднятий поступово, починаючи з, принаймні, 1500 1800 оборотів, а потім дати приріст максимум на високих обертах.

вибачте манро але тоді, якщо блок управління обчислюється автоматично, його в розрахунок, що мені потрібно збільшити тиск в магістралі rail при comque потім вона мене використовує тиску в рампі менше?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 01:21

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    точно нічого не змінить...для зміни 25-30 або навіть 40v ще.....
    прес-rail ви modda, коли ви торкаєтеся сильно час вприскування....
    оскільки після цього мода, з-за того, що інжектор-й? басейн, щоб більше часу буде? різниця тиску в магістралі rail,як правило, більш низький,реальний тиск і те, що повинно бути, що? прес об'єктивною в карту так, щоб обійти цю проблему, ви збільшуєте тиск в карту шукати ? щоб компенсувати реальне відмінність-мета прес-rail ? і тому, що час ін'єкції дуже довго, ви ризикуєте, що тривалість inizione триває до такої міри, що в підсумку ви впорснути "в розряд"...так що, звичайно, з прес-rail більш високою ? впевненими в тому, що вводити потрібну iq без sforare "вікно оптимального уприскування"....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    ах ок, досконалим тепер я зрозумів, високу стійкість уприскування я завантажити для cos? сказати rail.
    тому? для карти близнюків, тридцять коней не має сенсу міняти карту rail і обмежувач тиску в рампі видно, що не змінюється.

я намагався слідувати за p? ваші виступи, пу? йти добре, як на початку або за межами дороги?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 01:21

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ти не торкнувся лямбда і інші важливі речі...але тим не менш дизель то чому? вам обійти всі обмеження часів впорскування....
    ? час я, здається, р? перебільшені....
    496 очок або 25% більше, за мод фонду тільки на час, мені здається, занадто...
    ви можете курити, тому що в будь-якому випадку ви партії навіть на низьких обертах...
    як правило, ви moddano час після 2500 оборотів...
    і в будь-якому випадку ви зробили два розрахунку, щоб мати уявлення про те, як дизель введіть??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    ви маєте на увазі, що кількість? дизельного палива в мм3? чим картка час, що я змінив?

для evitrare палити? я міг би збільшити тиск турбіни, я міг би виїхати вже? із зростанням 0.1 бар і піднятися до повної навантаження на 0.25
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 01:22

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав marcogti Visualizza Messaggio
    ви маєте на увазі, що кількість? дизельного палива в мм3? чим картка час, що я змінив?
    точно....
    намагайтеся не торкнутися ще турбо...
    насамперед, зміни з "inganatta" ecu....
    ви можете знайти собі з шипами turbo з-під контролю...
    ах, я хотів сказати, що ти не закрив egr....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Не перестарайтеся, що турбіни bmw вже? картонні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    та ви що я ще повинен зробити, але лямбда йде змінено на негативний, вірно? знизити коефіцієнт нижче 1, чи правильно я сказав, фігня? так сказати ламба ==> ecm уприскування парз map1

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •